Idag har CajsaStina varit här!!!!!!

Ja, Josse och Emma var med så klart - men även om de är jättevackra så är de ändå inte som CajaStina :) Vi fick de allra vackraste foton av den underbara familjen Norling............ Stort tack och väldigt kul att Emma var med.
Jag är verkligen lycklig över min familj, min stora högljudda, begåvade familj. Men jag känner mig inte som något familjehöverhuvud, snarare som ett bihang - något man småskäms över :) Förlåt, nu blev jag för öppen. Jag älskar er allihop och är storstorstolt! God natt Sov gott mina kära och och självklart alla andra som har möjligheter att sova.

Så klart är det inte så där vidare

 intressant vad en gammal tant tycker. Men jag skulle ändå vilja säga: vad väljer ni för framtid för era blivande barn/era födda barn/era barnbarn eller barnbarnsbarn?
Jag är stolt medlem i en grupp som heter #jagärhär. Vi motverkar rasismen, nazismen, mobbing  m m. Vi kämpar för allas lika värde och jag är verkligen så stolt över att ha få bli medlem i den gruppen :)
Idag har jag facetimat med Millie tillsammans med Mikaela och Enyo - som var här hos mig för att baka pepparkakor och göra pepparkakshus. Så underbart liv, så underbara barn :)
För att göra glädjen än större idag så avslutade vi med att se på Moreus. Hans gäster var BAO, Malena Ernman och en pojkgrupp som faktiskt var bra. Eller var var det vi som var positiva :) Hur som så gav musiken oss så otroligt mycket glädje och energi så vi har faktiskt orkat igenom ännu en tv-kväll ;)
Igår facetimade vi med CajsaStina - jag kan ju meddela att hon pratade :) och jag sög åt mig som en svamp - så mycket kärlek......

RSS 2.0