Den här gamla datorn verkar vara helt knäpp......

ungefär som ägaren :)
Det är några dagar sedan jag var här sist. Och inte har jag heller något att berätta egentligen. Som vanligt svårt att sova, många sorger gnager i en värst på nätterna:( Och varför är det så svårt att komma ihåg allt fint?
 
 
Av någon anledning så öppnade jag Joys gamla blogg. Den ligger kvar i överskriften i min gamla dator och jag har inte ägnat den en tanke - men så öppnar man bara den? Mest för att kolla hur länge sedan det är som hon slutade blogga. Den här bilden kommer upp. Tagen bara ett par dagar efter Loves begravning och strax före innan Stefan med Joy och Millie i bilen körde av vägen. De klarade sig bra men det var ändå otäckt. Och efter det här så har det hänt så otroligt mycket att det är konstigt att man ff lever :)
Den här sommaren, den varmaste någonsin, har i stort sett bara inneburit tråkigheter. Stefans pappas långa sjukdomstid, hans död och begravning, Ronnies hemska och förtvivlade död, borrelia, Suz och Kenneths stora sorg när Johan valde att avsluta sitt liv, blodförgiftning för mig givetvis, sorg och saknad efter de som jag inte längre träffar, förtvivlan över att jag uppenbarligen retar människor och får skit fast jag inte tycker jag säger eller gör så mycket illa. Jag känner att jag återigen börjar dra mig inom mitt skal, det skal som jag tyckte jag sluppit när jag flyttade från Töreboda.......Det gör så förtvivlat ont och jag kan inte prata med vänner om det. Jag vill ju ha mina vänner till att skratta och ha roligt tillsammans med. Allt jävelskap finns ju ändå och går inte att göra så mycket åt :(
Men i ett försök att vända det negativa så vill jag ändå berätta att det var lika roligt, kanske t o m roligare att flyga igen :) Det var härligt att vandra på Dionysios gator igen, jag hade inte trott att jag skulle få se det en gång till ..... Det var jätteroligt att cykla på den trehjuling även om det var mycket svårare än jag trott :) Längre tillbaks hade vi en jättemysig utflykt med bästa vännerna efter att ha firat bästa vännens 70-årsdag :) Så klart hade vi velat ha ut så mycket mer av den resan, men E dabbade sig en hel del med körkortet och då blev det till slut bara en dag. Men en riktigt fin dag :)
En gjutardag har vi också haft även om jag trodde jag skulle få värmeslag så var det jättemysigt! En härlig julikväll var vi på en riktigt trevlig fest i Egon gamla föräldrahem! För mig blev det en fin avslutning på en era som inte alltid var fin. Och det kändes bra! Att det dessutom var med goda vänner var ju ännu bättre.
Val har det också varit och jag har aldrig haft sådan valångest. Ännu är det inte klart och tyvärr lutar det åt borglig regering med nazister som vågmästare, men det blev ändå inte den skrälldunsen som jag var rädd för. 
Nya mysiga vänner har vi fått och haft så trevligt tillsammans med, nya babysar är på gång ----- egentligen borde jag vara lycklig..........
Joy Gustavsson
 
En bild till får Joy bjuda på. Här tycker jag att hon är som hon alltid varit, vilket jag minns med stor glädje. 
En älskad bild till, saknad så mycket !
 
Bilden kan innehålla: 1 person, promenerar, står, skor och utomhus
 
 

RSS 2.0