Idag har vi varit ute och gjort av med pengar

hela dagen. I Skara, det var en positiv resa faktiskt. Vi skulle köpa en träningsmaskin (för att slippa istiden) och en gasolkamin till LarsGöran o Majlis. Men så ville vi ju även loppa lite och hittade en loppis typ Erikshjälpen. Rekordordning, skapliga priser, kul helt enkelt. Sedan blev det ju naturligtvis Slöjd-detaljer, också kul, förutom priserna :). Så till Jula, där blev det riktigt kul för träningsmaskinen vi skulle köpa var sänkt med 400 kr!!
Så till vår älsklingslampaffär
Hermia-produkter i Töreboda!
De har ett jättesnyggt sortiment, är proffsiga, trevliga, bjuder alltid på sig själva och försöker lösa alla problem man kan ha med belysning:

Se här:

Ett litet axplock:





Det kommer mera någon annan dag!

Nu visar jag lite av våra kap idag:



Väldigt trevliga "göra-om.saker"!

Så har vi ju också lyssnat på radio, där man konstaterar att SD fortsätter gå framåt bland människor i allmänhet. Men det man glömmer berätta är ju den klart nazistiska kopplingen. Men den berättar i alla fall Expo om och visar bildbevis m m.

Så här såg det ut vid partibildningen 1991, och det som sägs här med lyftad hand är "heil Hitler"! Vad man än försöker påstå år 2011 så är sanningen enkel. Ett nynasse-parti har tagit sig fram till Sveriges riksdag och det är väldigt skämmigt och skrämmigt. Vad har vi vår grundlag för då? När vem som helst får tillåtelse att bryta mot den?



110114_sd-nazi_464.jpg

Expo Startsida

berättar sanningen om SD:s historia. Det hjälper inte att tvätta bort ingrodd skit.

Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0