Nu alla mina nära och kära

tackar jag för mig och gör ett blogguppehåll. Går allt som det ska är jag väl tillbaka kanske redan om ett par veckor :)

En solig måndagmorgon

1962 klockan 8.05 fick jag min förstfödda. Världens absolut sötaste lilla flicka och hon fick namnet Suzanne Maria. Det var ett av de största ögonblicken i mitt liv och jag fick också förmånen att alltid kunna vara stolt över henne. Hoppas att du har en jättefin dag, min Suz och att vi snart kan komma och hälsa på. Vi skulle ju egentligen ha varit där idag men ödet ville annorlunda. Men vi hurrar och grattar högt och ljudligt ändå :)
I går kväll var jag så trött att jag inte orkade sätta ut några bilder, men nu kommer de:
Första hatten :)
andra hatten :)
tredje hatten:)
fjärde hatten och så ett bonuskort:
Mer kort kommer en annan dag, nu är orken slut igen :)

Ikväll är jag en väldigt glad mamma.

Och trött. Jag har fått krama så många som möjligt av mina kära idag och de som jag inte når med mina armar har vi per telefon eller dator. Man har det väldigt bra som nutidsmänniska :)

Soliga söndag, solig Mors Dag

Och här har det firats med gosefrukost och presenter. Jag känner mig nästan lite omtumlad, titta vad fint jag har fått:
Ursäkta kvaliten på bilden, det var svårt att ta på sin egen arm med vanlig kamera. Men detta är i alla fall ett armband med Barncancerfondens logga och liten rosa pärla. En viss del av priset går direkt till Barncancerfonden och jag känner mig stolt över att ha fått detta. Tack älskade femman!
Den här vackra silverkedjan fick jag av käre maken som ett tack för alla de barn vi haft tillsammans. Det kändes verkligen fint!
Och så det vackraste olivträdet någonsin, har nu fått sin plats på altanen :) Tack älskade Ettan! Jag önskar verkligen en bra dag för alla! Så otroligt många duktiga, vackra och starka kvinnor det finns överallt och den sammanhållning som så sakta håller på att växa sig fram mellan kvinnor!

Vilken dag, vilken kväll!

Allt från morgonens underbara överraskning med det vackraste olivträd jag någonsin sett + nyanlända älskade gäster till kvällens stora vinst i Eurovision.
Men jag minns en annan underbar morgon, söndag, pingstdag och våran egen älskade Josefines födelsedag! Aldrig kommer jag att glömma den bilresan in till KSS, jag kan bara vara glad över att inget litet djur sprang över vägen :) och jag kan aldrig någonsin glömma den synen jag mötte på KSS. En helt nyfödd Josefine som låg på sin underbara mammas mage! En jättestor Grattiskram Josse och ge din mamma en ännu större kram från mig och hela stora familjen.

Tårarna bara flödar här

idag. Det har dom visserligen gjort nu i flera veckor, men idag gråter jag av glädje! De här synerna mötte mig i morse:
Olivträdet kom från Töreboda Garden men det stod inte vem som beställt det. Men eftersom det stod Grattis på Mors dag så kan det ju bara vara från mina barn :) Och då är väl tåreflödet förståeligt?
Och i köket låg en liten lapp som det stod: God Morgon, kaffet är klart att sätta på :)
och på gården stod den här bilen! I gästsängarna låg innehavarna av bilen och nu ska vi äta frukost ihop :)

Solen strålar idag!

Det är man verkligen inte bortskämd med den här våren :)
I går hade jag hjälp med hushållet här hemma och fick som bonus massor med pussar och kramar. + blombukett!
Och då hade jag inte gjort annat än att bara vara mormor:)
Det här härliga gänget var hemma i går eftermiddag, pappa var också med men han fick inte plats på bilden.
Och det var det här jag fick hjälp med av en riktig liten skarping: Mikaela Jenna Ursula Tapper, 4 år.
En annan liten finurlig filur: Enyo Lars Egon Tapper, 1 år.
Och den lilla hunden Attack som också tillhör familjen Tapper.
Den här annorlunda koppen ska doneras till Ur&Penn Nyköping den 1 juni när nya butikschefen kommer :)

Precis nu pågår det kosläpp på Koldemo!

Troligen i mycket dåligt väder men med bra reklam :) En uppblåst jättestor Arlakossa, jag har den på bild men kan ej kopiera till bloggen därför att det är en FB-bild.
Hoppas att allt går bra däruppe, att det kommer mycket folk och att det slutar regna. Jag skulle ju så gärna vilja vara där.......

Dags för natti, natti!

Efter en härlig utflyktsdag tillsammans med kära vännen Yvonne Lindblom. Vi har besökt loppisar, åkt KinneKullevägen till Lidköping och blivit tårögda av det otroligt vackra vänerlandskapet, speciellt den här årstiden!
Självklart blev det Rörstrands, Krukkompaniet, HusvagnsSvensson (den sista är inte rolig, bara nödvändigt när det gäller toapapper m m  till husvagnen) Lidens jättelika handelsträdgård och ätit en magnifik Italiano-burgare på en mysig restaurang och myst! Hemma igen blev det två rekordvändor AlfaPet, 60-talsmusik och många glada skratt.
Innan vi går till sängs vill jag skicka ett grattisfyrverkeri till kära vännen MajLis som fyller 60 år idag! Fanfar! Vi ses på måndag! Och så vill jag säga syster-yster: nej, vi har inte märkt att vi mötte er. Men vi pladdrade ju och pratade så vi var nog inte så koncentrerade på vägen :)
Summa summarum: är så glad för min familj, alla vänner, alla skratt, allt stöd jag får just nu och som jag så väl behöver! Har dock inte fått min knivtid och tycker att det är "ganska" jobbigt att vänta :(

På väg till Lidköping.

Tack Joy för go´kommentar och för ditt stöd. Det blir ju inte mycket skriva här, just nu så finns det inte ork till vare sig det ena eller det andra och då blir det ju bara gnäll :(
Men idag ska vi åka till Lidköping med Yvonne. Hon kom i går och ska stanna tills efter midsommar, vad glad jag blir :)
Så har vi ju inte missat Let´s dance, givetvis. Men i år är det inte särskilt spännande. Anton Hysén är ju så duktig så det blir ingen som helst konkurrens. Fast det är ju roligt att se honom dansa, han är ju bättre än proffsdansarna!
En annan sak Joy. Hade du inte en klasskompis som heter Erik Wallskog? Var det inte han som var så duktig i den revyn ni satte upp på Teatern? Jag kanske minns fel, men idag var det en födelseannnons för en liten pojke, son till Erik Wallskog och Mikaela Gottfridsson. Grattis till dom även om det inte är någon klasskompis :)
Ha det bra.

Kan ju inte hålla mig, måste ge er den här kloka artikeln :)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article14784230.ab
Man blir ju glad när man läser kloka ord. Dessutom ska jag sätta mig på gräsklipparen idag för första gången i år.

GodNatt alla kära, nära, vänner och självklart alla andra<3

Jag antar att jag mår som jag förtjänar. Käre maken har lagt sig, vi har tittat på Inte bättre än en femteklassare. LarsGöran o Majlis har varit här och fika, pratat och bytit gräslöksplantor (före innan maken lade sig givetvis!!!) och pratat om en gemensam Gotlandsresa vore verkligen kul. Drömmar måste man ha :)

Det ringer, hjärtat börjar dunka!

019! Superklart! Det måste ju bara vara Örebro! "Hej Siw, det här är Bonniers bokklubb, vi tänkte bara höra............... Så nära hjärtsvikt har jag nog aldrig varit. Det borde vara förbjudet med telefonförsäljning :((

Man upphör aldrig att förundras över människor?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14769138.ab
Grannfejder, där man både hotat att döda och även försökt? Hur i hela friden kan man bli så tokig? Jag tycker att pessimism breder ut sig allt mer och det är på grund av den som våldshandlingar föds. Läste om att Charlotte Perelli retat gallfeber på sina läsare för att hon ifrågasatte intelligensen hos rökare år 2012? Jag är en av läsarna och jag har varit rökare och ifrågasätter faktiskt min egen intelligens därför att jag inte slutade för länge, länge sedan. Nu är det i alla fall snart fyra år sedan och jag skulle verkligen vilja att det blev ett rökfritt samhälle. Tyvärr blir inte luften så mycket renare för det, men som individ blir man renare :)
Ingen rolig dag idag. Ingen dag är rolig längre.

I går glömde jag skriva

och framförallt tacka kära vännerna för en mysig valborgsmässokväll. Hoppas det gick bra för er att gå hem.
I väntan på kära vännerna.
som hade med sig den här sötisen :)

RSS 2.0