Mulen måndag

efter en mycket mysig helg med familjen. Några få personifierade, resten via gamla album :) och därav följande minnen. Mycket mys, skratt och känslor!
Joy kom hem i torsdags förmiddag och vi fick passa på att fira henne spontant eftersom hon inte visste om hon kunde vara jobbledig på sin födelsedag. Och det blev väldigt bra även om vi längtade efter hela den stora familjen.
Torsdag eftermiddag var vi till Maria Lahrin för en trevlig pratstund om Fredsbergs Friskola som startar till hösten.

Maria Jakobsdotter Lahrin

Stal bilden från FB eftersom det inte blev bra med blixtfoton.




Före!



25-årspresent från Roger o Therese, Rasmus o David. Och jag mitt nöt missade givetvis att fota! Får länka till Joys blogg då, klicka HÄR:

Lördag blev det shoppingtur till Skövde med våran nyblivna 40-åring och våran blivande 25-åring, käre maken och käre Rasmus. En trevlig dag även om vi inte handlade särskilt mycket!

Söndag hälsade vi på Hembygdsföreningens förre ordförande, Tore Gerhardsson och han kunde berätta en hel del från sin skolgång i Kyrkskolan Fredsberg. Det kändes fantastiskt när han också berättade hur han var lekkamrat med Joys farfar! De bodde grannar och Tore är bara två år yngre än farfar.



Två elever från Kyrkskolan i Fredsberg! Tore Gerhardsson, elev fyra år från ht 1928 till vt 1932 och Joy Gustavsson elev i fem år, ht 1993 till vt 1998.
Nu fattas bara en intervju och den blir idag med ännu en elev, fast från sista årskursen i Kyrkskolan. Låter sorgligt men nu är vi ändå väldigt glada över att det blev en Friskola och att en ny epok kan börja på gamla stadiga grunder.
Ett grattis i efterskott till Annelie o Micke som firat 10-års förlovning. Och vi väntar o väntar på bröllopet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0