god natt, sov gott.

Det blev lite stökigt men jag vill ju ändå att vi ändå håller ihop!!!!"Mot dumhet, mot rasism, nazism, mot allt det som   som skadar våra svaga,
 kanske svagbegåvade-kanske svaga på annat sett..
 
Jag vill verkligen inte överhuvudtaget ha in Sverigedemokraterna
 
Alltså, det här skulle ju rättas och skickas med lite foton m m, så gick strömmen! Och hela eländet återställdes idag "eftersom det stängdes ned oväntat"
Jag fortsätter: Vill verkligen inte ha Sverigedemokrater här i vårt land, vill inte att de besudlar namnet Sverige med sin nazism. Det finns extremtänkare inom ALLA livsåskådningar, se på talibaner, sionister, ku-klux-klan, över-överallt finns det människor som gör en politik eller en religion till något extremt. Men det är inte dom vi ska lyssna på, rösta på eller tro på. 
Ja, go´vänner. Nu lyser nästan all adventsbelysning, nästan alla kransar hänger på plats, nästan hela huset är städat, maten är nästan färdig och de kära vänner som skulle komma är tyvärr sjuka. Hoppas, hoppas att du blir bättre Lilian, det är oroligt nu <3.
Det här med att det nästan är klart-det är tradition i familjen :). Vi hinner aldrig riktigt med allt som vi tänkt oss! Men det har faktiskt i alla år blivit både advent, jul, påsk, midsommar och en massa annat trevligt i alla fall :)
Ha en fin första advent!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0