Lördag e m

och kära familjen har gått till Hajstorp för att titta på skördemarknaden och träffa trevliga människor. Jag valde att vara hemma; har precis lagt 3 kg fläsklägg i salt-ni behöver inte tro det-men käre maken var i Hajstorp i går kväll och bjöd in folk på mat idag-fläsklägg med rotmos :) Vi får äta så länge det räcker :)
En trevlig men enträgen gäst följde med käre maken hem i natt. Han var väldigt vacker och ville så gärna bo här med oss. Men vi stängde våra dörrar, alla utom Roger :) som har ett hjärta av guld. Han lämpade över Kjell (som vi sedemera fått veta att katten heter) till husvagnen-den stora med 7 personer i- som givetvis inte hade plats för en katt också. Men Kjell var som jag sagt tidigare en mycket enträgen person, så han väntade ut oss tills dagsljuset kom. Då såg vi ju att han hade halsband, med telefonnummer på. Vi ringde och husse kom och hämtade Kjell. En solskenshistoria :) 
För övrigt är det högt i tak som vanligt, Stefan har börjat vänja sig så nu kan vi vara oss själva totalt :) Man får ju vara lite försiktig i början, men det har gått bra med Stefan, har bara tagit ett år :)).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0