Nu när man är kändis ...........

måste man ju bara fortsätta blogga <3. I måndags var Radio Skaraborg här och intervjuade oss och Douglas, idag ringde GP för en intervju och måndagens har gått varje timme på radion. Så Facebook så klart! Douglas tar det hela coolt, han sitter på sin nya ostplats (det första han skaffade sig när han kom in här). Men matte lallar omkring och är så lycklig över att det älskade katteländet har överlevt och kommit hem igen. 
Idag har vi varit jätteduktiga. Egentligen har vi varit det varenda dag i flera månader nu, men idag började det märkas också :) En grovingång som man kan GÅ in i, utan att hoppa alltså. Men kristallkronan är fortfarande kvar i Levsäng, vår käre elektriker har lagt sig ned med svår ryggvärk :( stackarn. 
Vi tänder vårt Loveljus varje morgon och kväll, faktiskt att det känns bättre då <3.
Dock trivs vi bra i vårt lilla hus, det är skönt att slippa bära ved och elda hur mysigt det än har varit så har vi gjort det nu i 37 modiga år och det känns bra nu. Vi jämför inte alls Österliden med Levsäng, det är två vitt skilda saker och det känns väldigt bra att det faktiskt känns så :)
 
Samma katt och samma tapet, men inte samma hus :)
Ha en bra kväll, var rädda om varandra vi vet så lite om morgondagen <3
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

HA det så jättebra i ert nya hus och med kissekatterna
vi höres
din vän

2015-12-02 @ 22:00:33
Postat av: Suzanne

Otroligt att Douglas hittade hem till slut! efter så lång tid och härligt att ni trivs i nya huset. Hoppas ni kan få hem kristallkronan snart också
kram

Svar: Min älskade Etta! Han hittade inte hem, han blev förd hem av vänliga människor :) Och det bästa är ju att han trivs här hemma - precis som vi <3 Men vi längtar alltid efter er, vår underbara familj <3
Siw Gustavsson

2015-12-05 @ 10:45:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0