Dagens datum är den 21:a oktober.

Ett märkligt datum i familjens historia. 
1978 föddes min kära systerdotter Karolina under dramatiska förhållanden. Ja ursäkta, inte min systers förlossning utan min mans tandvärk! Ja det är faktiskt sant hur dumt det än låter. Käre maken hade sitt livs första och enda (hittills) tandvärk och kämpade hårt med både akutbesök och en grannes (tandläkare) hjälp under tiden som Karolina föddes :) 
Resultatet av förlossningen blev ju helt underbart och någon tandvärk har inte visat sig sedan dess! Vi sänder per cyber en jättekram till vår älskade Karolina!
10 år senare, exakt på dagen, föddes ett av våra underbara barnbarn: Mirijam Nyström! En personlighet av guds nåde och man gör bäst i att hålla sig väl med denna härliga vältalande och tyckande lilla människa :) Märkabelt är ju att hon föddes med fötterna först :) Inget som vi är förvånade över - vi som känner henne :) Även till henne sänder vi en jättekram och säger: Vi älskar dig så mycket - kära våran Mimmie!
Så till dagen idag:
2015 har käre maken och jag köpt ett annat hus. Vi har sålt vårt älskade Levsäng och vi är väldigt nöjda med våra unga köpare som verkar ta vårt verk vidare.
Från och med idag så är vår adress: Österliden 5 Lyrestad (minns inte postnumret) och vi känner oss glada och förhoppningsfulla. Den 15 november går flyttlasset från Levsäng och därefter återstår flyttstädning m m. den 1 december är den dag då vi överlåter Levsäng till nästa ägare och hoppas på deras kärlek och omvårdnad.

Kommentarer
Postat av: lilian

hej 1
kAN BARA ÖNSKA ER ALL LYCKA PÅ FÄRDEN . Tror på att ni kommer att trivas gott där borta och ni får det lite lättare med allt
kram din vän

Svar: Tack min allra käraste vän <3 Vi kommer ju att ha kvar det som vi sätter störst värde på; barn, barnbarn, barnbarnsbarn,kära vänner och Göta kanal :)
Siw Gustavsson

2015-10-24 @ 11:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0