Lördag den 10 februari 2018

Kliver direkt ur sängen och bakar matbröd. Vi gjorde varsin deg i går kväll, jag gjorde frukostfrallor för kalljäsning och käre maken gjorde sin franska surdeg. Så i morse blev det baka av; 24 jättegoda frukostfrallor med solrosfrön, lika många små brödkakor samt 2 limpor för brödrosten. Då känner man sig rik, samtidigt som man inte kan baka på flera veckor trots att det är så kul.
Så kom vännen Bengt hit med en hel kasse superkattmat. Han var jätteledsen för han tvingades avliva sin katt i går. Hon hade fått en obotlig bukhinneinflammation och var väldigt sjuk. Han grät och sa att det var konstigt hur mycket man kan fästa sig vid en liten katt :( och så är det ju vilket vi kan intyga. Det är många tårar som gråtits för små djur i den här familjen. Jag har ju i hela mitt liv haft hundar och kattor och tyvärr blir det många som hinner dö då. Just nu kämpar vi järnet för att inte skaffa ny hund. Vi har gamla katten Daisy kvar - 14 år i år, det får nog räcka ett tag hur mycket det än suger i hundtarmen.
 
Joy Gustavssons foto.
 
Vi får nöja oss med att träffa fina Zita ibland och så har vi ju Minna - bästa vännernas söta lillhund + alla grannhundar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0