Födelsedag❤️

Idag fyller min äldsta dotter år. Jag längtar tillbaka till den tiden hon och hennes syster var små. Och till när min son föddes. Sedan kom ju några känslomässigt svåra år. Vi miste en liten son och vår yngsta, vår Joy föddes extremt tidigt med allt vad det innebär. Men som hon själv säger: jag klarade oddsen på 10%, då ska vi väl klara Corona också! Men trots allt jobbigt då så längtar jag ändå tillbaka😢
Men man får inte någon ny chans, det är den bistra sanningen. Nu får vi gå här, så försiktigt vi kan och dessutom hålla oss undan för all mänsklig kontakt. 😢.
Än så länge lever vi och hela vår stora älskade familj lever❤️ men vi får inte träffas, får inte kramas......
Att leva på 2000-talet innebär i alla fall att kunna se sina älskade när man pratar med dem i telefon. Att kunna få kort på de nya små inom en nanosekund❤️ Att kunna köpa sig en ny tv per telefon eller få medicin hem i brevlådan😊👏🏻, ja, vi har väldigt mycket att vara tacksamma för. Men den känslan i mig när jag fick min förstfödda lilla babytös, den känslan går bara att uppleva en gång.
(null)

Så här var det sista gången vi fick träffas ❤️ världens sötaste trollunge döptes och vi hade en underbar helg med flera delar av den kära storfamiljen. Vi skojade lite om Corona, men den fanns ändå inte på riktigt. Den 6-7 mars 2020.
Torsdagen den 11 mars satte vi oss i karantän och där sitter vi än, även om våren medfört att vi prata på avstånd med grannar och de barn och barnbarn vi har lite närmare. Allihop är underbara❤️Ringer, facetimear, skickar bilder, sms mm. Basse, Sara och Melina kom tom hit och vi kunde umgås ute i trädgården någon timma. Det värmde oerhört! Rebecca och hennes familj bor ju granne med oss och de hjälper oss mycket❤️
Ha en god kväll gott folk👍❤️

RSS 2.0