Färska hälsningar

från en glad Molly som återkommit från påsksemester i fjällen. Hennes jägare säger: det här är den bästa hund jag någonsin haft!
Jättebra och verkligen roligt tycker vi. Foton kommer.
Så åtgärdade vi ett riktigt gammalt malätet dåligt samvete: Vi hårdklippte lavendelhäcken. Och det var bara starten, nu väntar övriga buskar och häcken.
Så har vi lånat ut bilkärran och det ser ut som vi kan ta ut husvagnen när som helst. Då blir det plats på logen och då blir det rens i lillstugan. Är erbjudandet om hyllan kvar, Anita?
Joy och Simon kommer troligen hem nästa helg och hjälper oss med lillstugans makeover.



Men det blir nog säkert med det, som med Egons lilla plastis. Ingen vill köpa.

Så tänker jag mycket på er, Sandra och David. Hoppas att allt går bra och att Noah blir frisk igen.

Josse!  Du glömde din ljuskrona. Men den kan vi ju ta nästa gång.

Rebecca! Fick något sms på din födelsedag? Jag försökte i alla fall.

Kramis!


Kommentarer
Postat av: Joysan

Men mamma då! fniss Klart att folk kommer vilja köpa. HUR skulle det kunna gå fel med dig som gårdsbutiksägare med alal fina saker du har och gör?! Och jag som är utbildad inom detta? :-). Det gäller bara att ha rätt vara på rätt plats vid rätt tid :-). Det där fixar vi galant! Och så lite marknadsföring på det såklart. Jag tycker att när vi kommer ner nästa helgså ska vi 1) rensa ur lillstuga. 2) planera gårdsbutik 3)planera bröllop. Det tycke rjag låter bra! Simon är just nu i E-tuna med David. De var tvugna att lämna pengar till sandra för de tog bara kontanter för maten och man var tvungen att betala på en gång (skitkorvar!!! pengar är väl inte det första man tänke rpå att at med sig i ett sånt läge ehherl?!) Men vi hörs imorgon min fina mor! :-)...I love you!

2010-04-08 @ 19:02:54
URL: http://minipiglet.blogspot.com
Postat av: Anita Lindman



Ja hyllan är er bara att hämta. Då blir vi väldigt glada. En till plats ledig.

Vi ses lördag morron Kl:9. Imorron är vi bägge i Karlsborg. Vi ska hjälpa dom att tömma skåpen i gammla köket för på måndag kommer snickarna och börjar där. Det ska bli tvättstuga och grovingång

Men vi kommer tidig kväll. Är det något vi har mobtelf.

med oss bägge två någon ska väl höra. Annars ringer ni 0505-12259 till A-Ks. Vi ses.

Har just lagt fram det viktigaste av allt spelregler och kort. Inget annat är framtaget. Det blir nog bra.Glömm inte innetofflor!

2010-04-08 @ 23:07:52
Postat av: Josefine

Vi kom på ljuskronan när vi körde in i Örebro. Men det är faktiskt inte hela världen, så länge den inte är i vägen för er. Hoppas det blir bra i lillestugan :) kram

2010-04-09 @ 00:02:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0