Jag måste få berätta

att jag igår avslutade en väldigt bra bok, en kriminalroman av yppersta klass, med ett mycket tänkvärt innehåll. Brott som har en bakgrund, brott som händer varje dag överallt i samhället-utan braskande rubriker- och som sedan leder till andra brott. Suveränt skriven AV:

Varg Gyllander, 46 årig pressekreterare vid Rikskriminalen, läs gärna W-länken.

Jag har inte varken läst något av honom eller ens hört talas om honom, men det visar sig att den här boken är nummer två i en triologi. Så nu måste jag få tag på ettan och så vänta på att Gyllander skall skriva trean.
Återkommer när kameran är laddad. :))

Bok 1 heter Somliga linor brister, bok 2 som jag just läst heter Bara betydelsefulla dör: 



och trean är alltså inte skriven än!

Igår kväll när vi kom in från bastun såg det ut så här:





Våran lilla söta planterade gran som inte syntes förra vintern p g a snömassorna. Och den syns ju knappt nu heller p g a dåligt ljus, men jag kan inte LÅTA BLI att fota.



Idag "såg" vi att det lyste rött på en fågel vid fågelbordet. Aha! En domherre säger både jag och käre maken lyckligt och jag smyger ut för att fota. Fågeln var dock betydligt snabbare än jag men jag hann ändå se att det inte var någon domherre utan en rejäl och stor hackspett!!! Åldern tar ut sin rätt, begriper ju både jag och käre maken. Min bror skulle nog ha fått sig ett rejält skratt om han hört och sett oss, han är ju en fena på fåglar!

Dock plåtade jag några vackra isrosor innan jag gick in i värmen igen . :)



Vilken otrolig skönhet naturen ger oss varje dag helt gratis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0