Onsdag eftermiddag

och solen har snabbt skymtat fram.
Egon har satt sig på cykeln för att åka på pensionsfest för Lena Albinsson. Hoppas de får trevligt, de skulle gjuta i betong, umgås och äta lite gott.
I går eftermiddag satt vi på altanen och tittade på ett våldsamt skyfall. I och för sig bra med regn men det behövde ju inte slå ned allt som växer! Vi trodde väl att det skulle komma lite muller, men det hände inget. Regnet slutade och så pang!!! En våldsam åskskräll samtidigt med en mycket kraftig blixt. Den du, sa Egon, den var inte långt härifrån. Någon mer åska blev det inte men det räckte fuller väl för att ta livet av våra telefoner.
Idag fick vi veta att åskan slagit ned i Anita och Ingemars flaggstång. Och slagit ut deras bredband, men inte telefonerna! Olika falla åskans lotter.
Nu har jag fått en ny bali-växt av Anita som jag ska plantera om. Den förra , som jag visat flera gånger, har visat sig vara en Datura, spikklubba alltså och den växer så det knakar. Tvåan är en slingerväxt, få se vad det blir av den.


I torsdags eftermiddag. Framme i Stockamölla och det smakade bra med kaffe och smörgås, men det var dåligt med toaletter.


Somliga har det bekvämt.
Fredag drog festivalen i gång och det var mycket drag och mycket bra musik och dansare. Helt underbart att se och höra även om jag inte var på festivalhumör.



Gunhild Carling med bror Max i vitt, bror Ulf vid batteriet, pappa Hans med trumpet, syster Gerds hand på pianot och mamma Carlings hand på banjon bakom Gunhild. Alla barnen fanns på dansgolvet i stället för på scenen och det var lika häftigt att se och höra denna familj som det brukar vara. Så otroligt musikaliska och så mycket glädje!


Viktoria Tolstoj


och Svante Thuresson, lördagens gästartister och så

rytmfenomenet Ulf Carling dansande jitterbug med sin brorsdotter.



Trevliga grannar med grant ekipage!



Lördagkvällens gästartister ett franskt band (kan inte stava till namnet) men som var så otroligt bra att man satt som trollbunden. Mannen till vänster var en fena på tvättbräde dessutom väldigt rolig på scenen.
Berättar mera nästa gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0