För sex år sedan idag

föddes en liten liten tjej efter att mamma fått vara på sjukhus i många veckor. Otroligt mycket oro och rädsla hos oss alla, men vi fick verkligen valuta för alla känslor:

Nellie Svärd, som inte bara fyller år utan också har börjat skolan och tappat en tand!!!!!

     Många stora GRATTIS-kramar från Mormor, Morfar, Hjärtat och Valborg             

Jag fick stjäla ett av mina foton i FB, har ju så dåligt med foton i lilla datorn och den stora krånglar fortfarande.  Men Robban ska komma idag så jag kanske hinner få fram fler foton på familjens egen lilla prinsessa!     

Men vi har också en liten konstnär, eller hur?




Joy Sara Matilda Gustavsson har gjort lite nya babysar, denna gång tomtebabysar. Den jag har i min header har hon också gjort. (Förutom hela bloggen, hon är makalös och vi är stolta över både henne och alla våra fina ungar :)   

De här två tjejorna har en annan sak gemensamt: De är födda för tidigt och fått tillbringa sina första veckor i kuvös. Båda förlossningarna var otäckt kritiska, men båda är de finaste och duktigaste ungar man kan tänka sig. 

Det finns en  organisation som www.preemie-heart.eu där man tillverkar och säljer små glashjärtan med silverdroppe till förmån för all världens prematura barn. Inkomsten går till forskning mm.
Och självklart har både Nellie och Joy varsitt hjärta, liksom även jag, käre maken, käre maken, Åge Aleksandersen och många fler. Känner ni någon familj som har barn födda för tidigt, skriv och beställ ett hjärta, det brukar vara en välkommen present!
Kram 

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0