Hej alla vanner, nara och kara!

Jag bloggade faktiskt ganska mycket igar men strax innan jag kunde publicera sa gick strommen en kort stund. Men det rackte bra for att sopa bort min blogg och eftersom det var fint vader sa gick vi till stranden istallet for att blogga om.
Idag ar det ocksa fint, men det ar markbart orolig stamning och mycket brak i de storre staderna. Det ar ju generalstrejk idag och det ar massor med strejkvakter. Frukost har vi fatt i alla fall, av en lite forskramd personal helt civilkladda. Vi har ju ocksa pratat med nagra vanner bosatta har, en har en liten spritbutik och en annan har ett roligt matstalle. De vagar inte ha oppet idag, har hotats med att fa sina foretag sonderslagna! Sa det kanns val sa dar.
Igar var det stranden hela dagen. Jatteskont och alldeles lagom varmt. Dessutom behovde vi ta igen oss efter allt travande som vi gjort under daligt vader.
Nej, Anita, loppisen ska vara stangd. Det vore jattebussigt om ni tradde pa en ny sopsack. Den gamla har sakert fatt hjalp att blasa bort av nagon vanlig sjal.
Tack Lilian och Joy for goa kommentarer, jag skall halsa kare maken.
Kramis

Kommentarer
Postat av: Anita Lindman



Solig och fin dag. Men nu ikväll är det kallt så i natt blir det några minusgrader.Vi har inte haft det här innan. Men har hört att flera har haft frost på gräsmattan nu några mornar.

Säcken har Ingemar satt på.Idag har Ingemar sålt för 225:kr och jag för 230:kr. Två kunder på hela dagen.Ha det så skönt nu sista dagarna.

2010-09-29 @ 23:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0