Otäckt med Belgien!

Känns nästan som en kompis till Breivik?
En annan otäck sak är att man utvisat en trebarnsfamilj med omedelbar verkan, efter 11 år i Sverige! Hur tänker man då? Hur tror man att ett barn som kom hit när barnet var två år ska klara en helt ny vardag i Armenien? Varför skrev man på FN:s barnkonvention som med fyra huvudprinciper fastslår barns rättigheter i alla länder. Sverige skrev på men! Det är inte lagstadgat här! Alltså ett spel för gallerierna, eller hur? Jag säger härmed INTE att alla kan få stanna i Sverige, men att låta en barnfamilj stanna kvar här i 11 år för att sedan skickas iväg-det är inte ens i närheten av humanitet :(((
Från det ena till det tredje, här börjar vi ha riktigt goda vänner!
Titta inte på röran i Tv-soffan, se på de små såta vännerna, katten och taxen :)))
Hoppas att ni alla har haft en fin Lucia trots avsaknaden av snö. Vi har haft en bra men arbetsam dag med fortsatt städning och vedklyvning.
Enligt senaste nytt så befinner sig nu 3-barnsfamiljen från Ånge i Armenien, sittande på flygplatsen i huvudstaden Jerevan, där dom också måste övernatta för att dom inte har någonstans att ta vägen! Så fruktansvärt skamligt behandlas man av svenska myndigheter, det borde verkligen tas upp av internationell domstol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0