Sill, köttbullar, bröd

och bruna bönor m m följer med oss till Arbrå på fredag morgon. Och käre sonen och sonsonen :) Vi har så mycket mer än jul att fira: idag har min älskade tvåa gjort klart sin strålbehandling och mår fortfarande bra! Och i morgon fyller hon år! Det är något oerhört tungt när ens barn blir sjuka, oavsett ålder. När det är över är man väldigt väldigt känslosam och ödmjuk. Då tänker jag alltid på Arja Saijonma "Jag vill tacka livet, som gett mig så mycket".
Idag firar vi också våran käre Harald som fyller 39 år! Grattis till dig! Även om vi bara fick två år tillsammans så är det helt oförglömligt :))
Så har kära syster yster varit här med julklappar och käre vännen Kjell har också varit här. Det julen har med sig är ju att få fira sin familj och nära och kära vänner! Vi, som har förlorat så många vänner, är så tacksamma för alla dem vi har kvar och önskar alla en riktigt God Jul!
Självklart också vännerna Loodh som kom strax efter jag skrivit :)

Kommentarer
Postat av: Joysan

Spara en liten sillbit till mig, hihi :-). Jag längtar efter er! Ni måste köra försiktigt på fredag! Så skönt att A är klar med behandlingen...önskar verkligen att jag kunde klona mig och följa med och vara med alla jag älskar...hörs imorgon! ILY!

2011-12-20 @ 20:56:09
URL: http://lovelidays.blogspot.com
Postat av: Syster yster

Ja eran käre vän Kjell mötte jag på bakkrönet ve och fasa jag måste BACKA flera meter i mörker!!

Kjell- fast det visste jag inte då- låg lugnt framför mig hela tiden. Han hade stort tålamod med min vingliga snigelfart bakåt med två motorstopp!!

Tack för det:-)



GOD JUL från Ewa

2011-12-20 @ 21:14:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0