Sköna söndag med sol!

Igår fick jag vara blogg-ledig därför att jag hade så mycket annat att göra :)
Bl annat så vävde jag på den här:



Blå-vit daldräll, väldigt rolig att väva. Så har vi uppsatt den här:



Enkel, t o m mycket enkel att väva och gör sig så bra nästan överallt. Den är som gjord för den som prova på vävning, så jag välkomnar alla som vill pröva. Lilian vill, det vet jag, och det vore också kul om min syster ville komma.


Tittade ni på melodifestivalen i går? Jag tyckte nog att startfältet hade hög klass i går, men ändå hittade jag inte någon som jag direkt ville rösta på. Hur underligt det än låter så tyckte jag att rap-låten var en av de bästa :=) vilket absolut inte är likt mig. Det som är väldigt likt mig är att jag inte kan höra något bra i Dannys låtar, inte heller i övriga EMD. Jag tycker dom är så maskintillverkade och likartade, så tyvärr!

Idag blir det vävning igen så länge som ryggen håller. Käre maken vill åka till loppisen i Tidan, men jag känner mig tveksam? Det är många år sedan jag hittade något kul där, förutom lite möbler då som har gått att omvandla till snygga. Men nu har varken jag eller mina barn plats för mera så det får nog vara.

Ikväll tänkte jag ge Solsidan en chans till. Har bara sett det en gång och insåg att det nog inte var något för mig, men jag vill nog se det igen för att vara riktigt rättvis.

Idag grattar vi också Anita Lindman, som fyller år. Åtminstone här på nätet, i verkligheten skall vi gratta både henne och Ingemar på lördag, det ska bli kul med GinRummy igen, det är längesedan.

Ha en bra dag allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0