Ja, gott folk!

Ikväll har vi städat upp bland gamla julsaker och fått väldigt lite mera ordníng åtminstonde bland julgrejor. För övrigt så har allt gått sin gilla gång - jag har smygstartat växthuset genom att ge pelargoner o övriga en pytteliten skvätt gammalt vatten från tanken och därefter fylla på tanken med färskt. Nu kommer det att bli en stund varje dag som återstår i januari med att rensa den ena pelargonen efter den andra och i år tror jag att jag börjar med nedklippning, så får omplantering komma efter en tid. Olivträdet såg ju inte precis piggt ut, inte citronen heller, men vi får se.
Så har jag målat så klart! Hyllor, bord, pallar, ljusstakar, krukor, byttor m m. Paket från Tradera har kommit, de tre dockskåpsdockorna, var helt ok.



Här är Anitas gamla vävstol som jag vid ett annat inlägg lovade återkomma till och här är

 

mattan som hon vävde upp av en varp som legat pådragen och nedpackad ett antal år! Bra gjort tycker jag.



Det här är ungefär knappt hälften av Teds legobygge!



Anitas o Ingemars andra inneboende som höll på fixa en liten hjärtinfarkt på käre maken när han var där för att vattna blommor en kväll för många år sedan :))



Här är Kissen med på 40-årskalas och får vispgrädde av husse. Den observante ser hur galant hon håller i Rogers finger och slickar i sig. Det behöver väl inte sägas att hon är mamma till våran huligan, Douglas? Två smarta katt-huliganer med starka personligheter. Men än så länge regerar Valborg även om hon numera måste ta till hårdhandskarna (i kattvärlden heter det klohandskarna).
Jag tänker INTE se på Guldbaggen-tycker att det är en liten klick förstå-sig-påare-för inbördes beundran- de filmer och regissörer folket tycker om och som verkligen drar en jättepublik dom blir i bästa fall nominerade men inte mer, för det mesta inte det ens.

Nu väntar kameran!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0