Natt, kall månsken.


Och det väcker alltid mig. Inatt fick jag sova två timmar, nu är det kört. Jag får tävla istället och hoppas på att jag har en turdag idag. (jag tänker på tallrikshyllan).

se HÄR:

Missa inte min tävling i samarbete med Vita drömmar och choklad

Så satt jag också och tänkte på Anitas trasmatta, som blev jättefin! Hennes vävstol är gammal och förmodligen hemmabyggd för många år sedan. Så har Ingemar satt på lattor och bytt trä här och där. Så klippte hon ned den för hur många år sedan som helst, alltså hör nu: med varp kvar på varpbommen!!! Så i höstas tyckte hon att skulle det vara kul att kunna börja väva igen; plockar ihop vävstolen (bara det är ett underverk) solvar och skedar och gör framknytning, upp och nedknytning klart. Så väver hon en matta .....bara så där ni vet med en klackspark. Och så jag mitt fån som har glömt att fota på hennes vävstol och matta! Vilket har grämt mig i natt när jag varit sömnlös.
Alltså: jag vaknade 22.30 (hade lagt mig och tvärsomnat 21.30) sedan har jag inte sovit en blund. Jag satt uppe och skrev för krönikan lika gärna (försökte några gånger lägga mig men det var tji) 4.45 lade jag mig ia, men somnade inte omg. Jag hörde käre maken rumstera med köksspisen, sen äntligen sov jag och vaknade ca10.00. Fråga mig inte om vad som var fel, måste ha varit månens dragningskraft :)))
Nu får det bli full fart:


Kommentarer
Postat av: Joysan

Oj, du fick inte många timmars sömn kära mor...hoppas du sover bättre i natt! Jag är hemma och online så om ni vill kan ni ringa på skypen. Skulle tvättat idag men jag har ingen ork till det så jag skiterit ;-)...hihi. Skönt att bara vara och inte känna en massa måsten :-). kram

2011-01-19 @ 19:08:19
URL: http://minipiglet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0