Nu har jag kört käre maken

till jobbet, gör så ibland när jag behöver bilen. Och idag ska jag på biblioteket :). Det är bara så himla halt ute så jag fattar inte hur vi kunnat klara oss utan att ramla eller köra i diket. Så hör man ju också statistiken som visar att vi snart är uppe i samma antal trafikdödade jan-febr 2011 som under hela år 2010! Visst kan man tycka att det då är fartens fel, men samtidigt så har jag nog aldrig varit med om en så förrädisk halka som den här vintern.

Mimmi! Du behöver inte oroa dig, huset står på exakt samma plats som alltid och vi ska inte måla om det utvändigt. Däremot har vi ju lite projekt på gång i köket, men det kommer att bli så bra så. Tallrikshyllan är ute i stora matrummet över skänken :). Det är ju lite ommöblerat därute, pianot står numera mitt på golvet :) (det är lättare att damma då) och lamporna hänger för sig själva, lite ovanligt kanske :). Men du får väl snart pallra dig hit och kolla läget - det känns som evigheter sedan du var hemma sist.



Känner du inte igen den otroligt gamla tapeten? Sattes på 1980, vilka har sina tapeter kvar så länge? Speciellt inte i det skick som den här befinner sig i!

Kommentarer
Postat av: Mirijam

Det ÄR evigheter sen jag var hemma sist! men snart slutar jag jobba i Arjeplog så då kan jag komma hem igen :)

Tapeten är lika fin som den var 1980! Det mesta blir bara vackrare med tiden :)

Puss och kram!!

2011-03-03 @ 10:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0