Årets vackraste vårsöndagmorgon!

Men för Joy började inte dagen bra. Strömlös järnväg mellan Skövde och Töreboda innebär att pendlare inte kommer till jobbet! För Ur&Penns nya butik i Skövde är det inte så bra om inte chefen kommer för personalen har inte hunnit lära sig riktigt allt, även om de är superduktiga! Som tur är så har ju Joy både eget körkort samt en bror och en far med bil och körkort. Mor också. Så det är bara att slå Ole dole doff och så får den köra som förlorar :)
Några av blommorna som anlänt till affären, den söta lyckoklövern till höger är från Therese.
Och här är den mycket trötta bc:n. Hon somnade i fåtöljen hemma i går kl 17.30, vaknade och åt lite mat, somnade, vaknade och pratade med någon älskling i telefon, somnade, vaknade och gick och lade sig 2130. Somnade och sov i ett sträck till kl var 8.30.
Jag börjar tro att hon är väldigt trött.
Men ändå är ju det allra värsta över. Fr o m igår kan hon ju komma hem i skaplig tid - alltså runt 18.00 alla dagar som hon inte har stängning. Dessutom ska hon ju inte jobba mer än en lördag i månaden, så det kommer att gå bra bara starten är avklarad.
Vi passade på att hälsa på våra gullingar i Gullspång igår på vägen till Kristinehamn. Det blev alltså bara ett puss- och kramkalas på 5 minuter, sedan på språng igen. Jag hade köpt en söt kjol o blus på Tradera till Mikaela och hon blev som vanligt jätteglad. Hon är verkligen en liten tjej med stort klädintresse!
Jennie Dahlberg Jonsson
Kortet har jag snott från FB, det är Jennas profilbild, men den är så bra så jag måste ha den :))
Idag blir det enbart jobb i en väldigt försummad trädgård.
Och det har det blivit, men har inte ens hunnit en kvadratmeter!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Joysan

Haha...men mamma! Ta bort älskling :-P. Det är ju inte ens ett uttalat förhållande :-D...puuuusss

2011-05-09 @ 22:49:48
URL: http://minipiglet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0