En tisdag då jag verkligen

försökt JOBBA bort all saknad, all oro, all piglet! Verkligen försökt tagga ned, försökt se fram mot morgondagen med tillförsikt, vara glad och lycklig för hela min stora familj behöver jag ju inte ens försöka, det ÄR jag ju jämt! Det är verkligen ett stort JOBB men jag är övertygad om att vi ska klara det, käre maken o jag!
Förresten har jag fått så himla trevliga kommentarer från min familj, mina vänner men också från Anonyma och även från andra länder. Glad blir jag givetvis, tack så himla mycket alla ni!
Min header sett ur ett annat perspektiv, eller rättare sagt:  ur det vanliga perspektivet :) Dessutom precis lika suddigt som vanligt, kan man skapa sig en framtidsnish på att vara suddfotograf tror ni?
Jag gjorde något dumt. En sådan här dag ska man BARA jobba, inte tänka tillbaka, inte oroa sig framåt. Men jag gör som vanligt helt fel och gick därför tillbaka i min blogg till december 2009, när jag fick den av Joy. Så läste jag allt det fina hon skrev till mig och så: klart! Kranen är öppnad!
Ha det bra ni alla, en särskild hälsning till tvåan som har det tufft, en till ettan som jag hoppas haft några härliga dagar och givetvis till trean, fyran, femman, sexan - allihop givetvis!

Kommentarer
Postat av: Joysan

Älskade mamma! Jag ringer imorgon och skickar en bamsekraaaam så länge :)...I love you!

2011-11-30 @ 00:34:29
URL: http://minipiglet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0