Snabba ryck

och massor med tok!!!! Fredag kväll firades ensamma med Mimmi och Joy, vi såg på Idol så klart! De kära hälsingarna var bortbjudna så lördagen skulle bli vår kväll. Så kommer Annelie upp på lördagmorgon och har inte sovit mycket för lilla söta Laban hade fått maginfluensa och b----t ned sig själv och sin fina bur med tasspläd i. Annelie fick skura honom i badkaret, slänga pläden och skura buren. Efter det att hon kört Mimmi till tåget i går morse.
Lördagkväll kommer Roger och Rasmus, därefter fram på kvällen kommer Fam Svärd. Som vanligt är det högt i tak och lika nära till både gråt och skratt:))
Joy kommer hem från sina vänners 25-årsfest lagom för att köra bror och brorson hem. Väl tillbaka hemma så satte vi oss för att prata en stund och får se stackars Annelie komma rusande med ett kräksigt täcke. Joel hade fått maginfluensa och kräkts massor. Så skulle hon lägga ut täcket för luktens skull och trampar i (förmodlingen) hundbajs alldeles innanför dörren, märker det inte först utan kliver runt lite :)))
Hursom, alla somnade till slut och Joel var frisk igen vid frukosten, men Annelie och Nellie hade sprungit på toa halva natten. När vi nu har mysfrukost igen så säger käre maken: jag mår illa! Sedan har han sprungit på toa hela dagen och just nu så väntar jag på bacillen och stackars Joy är livrädd för densamma: hon åker ju upp till Stockholm i kväll och börjar sitt nya jobb i morgon. Då är det verkligen inte kul att få maginfluensa hur kort den än är.
Bara att hoppas på de kära vännerna inte blev smittade och absolut inte heller Julia.
Nu är i alla Käre maken på benen, Joy har packat och gråtit (separationsångest) Annelie och Joel har hämtat Joels bräda och nu är hela fam Svärd på hemväg! Aldrig roligt men vi börjar bli vana vid separationer nu :( Men det blir skönt för Annelie att komma hem och få sova :)
Ha det bra allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0