Gourmetklubben

hade sitt första möte i lördagskväll. Det blev verkligen lyckat. Förstagångsmenyn bestod enbart av varmrätt och kaffe med choklad efter. Varmrätten var :  Ugnsbakad fläskfilé späckad med färskriven pepparrot och penslad med dionsenap tillsammans med ugnsbakad kantarellpotatis och champagnesås! Alltihop vara bara supergott, kvällen var genomtrevlig och efter gin rummy och jeopardy så käkade vi kex och goda ostar. Sa godnatt och gick och lade oss i vår "nya" fina husvagn och sov som stockar. Efter en god frukost med i stort allt hemmagjort: sill, äpplejuice m m tackade vi och for hem.
Stort tack till kvällens värdpar, Ewa och Kent och till oss själva med för vi lagade maten ihop!
Några kort fick jag inte ta på Ewas skötebarn och sedan glömde jag helt bort att ta kort :)))
I går kom Joy och Rebecca hem, de hade varit hos Peder och Camilla på fest. Roger kom kl 16.00 och hade med sig två goda-goda familjepizzor. Så nog kan man väl kalla den här helgen för familjehelg maximum, eller hur?
Så få vakna till en lika underbart vacker måndagmorgon som hela helgen varit. Ok! Kallt, men hög fin luft att andas och en otroligt vacker syn vart man än tittar.
Den här synen är ju inte heller fel :))
De hade så mycket enormt fina saker, men vi får inte längre plats själva knappt, så allting får numera enbart vara ögongodis!

Kommentarer
Postat av: Ewa

Tack själva!!

Visst var det en heltrevlig kväll med kanonmat.

Hoppas att vi får till en i november också:-)

Kram från syster yster.

2011-10-17 @ 16:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0