Stalkers!

Tack och lov att man (nästan) sluppit det :) Ibland har jag verkligen tyckt att människor vill komma för nära men det har ändå aldrig utvecklats på något sjukt sätt.
I dag har jag pratat med Joy, Sandra, Rebecca och Joy igen. Lika underbart att prata med nära och kära, lika fint att få vara lyssnansvärd!!!! Se och hör! Jag har uppfunnit ett nytt ord: lyssnansvärd :) Det blir som när Josse, våran Josse, träffade sin numera älskade sambo Robert (alltså vi alla älskar honom) så uppfann Rasmus ett nytt ord, han tyckte nämligen att de kelade för mycket. Så han sa: "måste ni vara så pusselsamma hela tiden" --- gapskratt!
Jag fick en synnerligen fin kommentar idag: oh, vad du är lik mamma! Tack käre käre Robin! Det tar jag verkligen som en komplimang, jag tycker hon är så vacker! :) Mitt problem är ju att jag tycker att ALLA mina barn och barnbarn verkligen är vackrast och bäst i hela världen :)
Ursäkta mig Sandra, jag tycker ju att du också är så bäst och vackrast. Även Stefan, även David, även även även alla som jag tycker så mycket om. Idag inkluderar ju det E-type och Magnus Uggla! Som jag verkligen tyckt så illa om?
Det här är min älskade, älskade två. Hon är den som har varit och är argast på mig men hon är också den som alltid varit så rak och (nästan) ärlig.
Ikväll får hon i alla fall vara den som representerar min (vår) familj (jag ser mig gärna som anmoder) och som god tävlare i racet kommer här,
Rasmus skolavslutning i Fredsberg (till min stora sorg, fast jag inte visste det då) rebecca som alltid kommer att vara en stor sorg i mitt liv (inte HON personligen) utan alla jävlars jävlar som gjort henne så illa.!!!!! Dessutom var inte min Rasmus glad,  och det var likartade problem som Rebeccas (föräldrar) men hans har väl ändå löst sig eller?
 
Nu har jag i vanlig ordning babblat. Dessutom skrev min Etta att hon har mycket nu---- och jag blev så förhoppningsfull: de kanske kommer hem en sväng? Himmel o pannkaka! Vad man går och hoooppas mycket av sina barn, inte alls konstigt att de känner sig påhoppade, stressade och jagade.
Det är ju verkligen inte alls meningen, det är ju bara så enkelt så att man längtar så in i bäng ;:(((

Kommentarer
Postat av: Anonym

Finaste mamma! Jag längtar efter dig också! 😊. Ses till helgen!

2012-12-13 @ 00:10:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0