Fredag den 10 februari 2012

Kallt. Grått. Trött. Okej!
Vi har varit till Falköping idag, på undersökning. En söt ung kvinnlig läkare, väldigt trevlig och duktig, undersökte mig. Och hon föreslår operation, men ville dock ha ett ultraljud på hjärtat som inte ville riktigt bete sig bra idag :(
Enligt min mening så var gårdagen Så mycket bättre!
Våran lilla stora Mikaela öppnar paket på sin 4årsdag. Mormor har vävt pläden med lamm på och så ska vi åka på en Mikaeladag, bara mormor, morfar och Mikaela!
Nästa gång är det den här lille mannens tur: han fyller 1 helt år!
Men troligen får vi vänta tre år innan det blir någon Enyo-resa <3.
Efter en mysig stund med barn och barnbarn (t o m Tim fick jag en kram av fast han var arg :)) så fortsatte vi festandet, nu på 6 decenniersnivå:
Jubilaren har fullt upp med telefon, blommor, presenter, besök och så JULIA!
Charmiga barnbarnet Julia här i famnen på sin fina kusin Sara.
Tack Lilian, för en verkligen trevlig kväll, att få träffa trevliga grannar, trevlig släkt, vackra barn och barnbarn, man känner sig direkt som hemma :))
Nu startar vi på nytt, nu gör vi som Kjell säger: mer god mat, mer gott vin, mer trevliga vänner och fester, mer härliga barnbarn-det här kan bara sluta bra!!!
Håll till godo Lilian, hoppas den medför många härliga ögonblick!
Så åter till idag, dagen som inte bara varit B.
Simon kom och hälsade på. Brun, fin och med nyjusterat hjärta. Vi pratade länge och öppet. Vi är glada över att ha Simon och hans underbara syskon kvar i familjen. Han var själv väldigt glad över vänskapen och så är det: vänner är hårdvaluta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0