Glada besked!

I allra första hand: ett jättestort Grattis till Kjell o Lilian för den fina vinsten!!!
Kikar ni noga så syns den stolte maken till vinnaren av Volvon: Lilian!!!
Dagens glada besked var att både Kjell och käre maken kom hem helskinnade med hela bilar eftersom hela Stockholmsområdet var precis glashalt när de kom upp i morse. Både bussar och tradare sladdade runt okontrollerat. Men nu är dom hemma!
Så kommer nästa glada: Robert ringde, han och Josse kommer ikväll!!!
Så nästa glada: Roger och Rasmus kommer i morgon och äter trettondagsmiddag med oss alla. Det blir den traditionella lutfisken som inte hunnits med den här julen, men som i alla fall tre av oss äter :) De andra får väl vara hungriga då :)))
Så det senaste glada: Jenna kommer hem i morgon med hela familjen. Både Dinge och Veronica var med i artikel i Mariestadstidningens Gullspångssida idag. Kul!
Nu kommer pigletten med full kraft: Alltså de här beskeden innebär ATT: två kära bilar från Nyköping ikväll, 22 mil. Två andra kära bilar från Oskarshamn ikväll, ca 30 mil samt att Roger och Rasmus skall till Karlstad på hockey ikväll, 24 mil t o r och i natt någonstans bilar min kära tvåa med familj från Arbrå till Arlanda för att påbörja några veckors välbefogad semester i Thailand. Suck! Det är inte ens någon idé att pigletta bättre att glädjas så länge jag inget annat vet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0