Vinter och kallt, -7, blä!

Skriver på krönikan som en tok, allt är ju lite eftersatt pga jul, influensa och 40-årskalas. Men det ska nog gå bra och roligt är det varje år. Dessutom blir det nya plädar med start imorgon. Mycket att göra men ibland är det skönt, faktiskt. En rolig grej! Hela min favoritlista försvann i uppgraderingen av virusskyddet och jag har varit så dålig på att lära mig Google Chrome, men idag gick det upp ett litet ljus och nu är snart alla favoritbloggar, spel, låtar m m på plats :).
Josse! Vad fina bilder, jag blir ju så himla nyfiken! Vi är mycket snart p g!
Hur mysigt som helst, jag ser ju också att Emil är ganska lik våran Douglas. Är han lika lättretad också och hur går att släppa ut dem?
Vi har faktiskt varit i Skövde i dag, käre maken har skaffat en ny hobby: Gastroskopi. Det var fjärde gången på 4 månader och fler lär det bli. Jag var med och jag köpte en KLOK tidning, nyutkommen, ville ha lite att läsa medans jag väntade på käre maken ( visar i morgon när jag orkar fota) . Därefter en välkommen fika med smörgås till den som fastat hela dagen, sedan Eriks-hjälpen till den som hade suktat hela dagen. Hittade två fynd, våfflad handduksväv i bomull, jättefin!
Och våran Joy är Stockholmare ett och ett halv dygn till, Sedan Nyköping-here-I come...........
Roger har gått in i 5 v nattjobb, tråkigt för både honom och Rasmus, och Annelie o Micke ska vi inte prata om; snöscooter, längdskidor, det känns som om ni haft en liten liten längtan till att fortsätta semester i vit miljö :)
Godnatt alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0