Måndag den 2 juli?

Vart har våren och försommaren tagit vägen? Det har ju inte ens varit ljust? Bara stora, tunga, mörka regnmoln hela tiden, suck.
I vart fall så tog vi husvagnen med och for till Nyköping i fredagsförmiddag. Checkade in på en camping som ligger ungefär mitt mellan Nyköping och Oxelösund; Strandstuvikens camping. Det var en bra och välskött camping, rent och fint, bra personal. Men de hade bekymmer. Våren och allt regn hade fått havsviken att svämma över hela campingen och kvar var nu stora stora vattensamlingar som inbjöd till kläckning av knott och mygg. Vi hade inte ont av det för vi for ju in till Nyckeln och överraskade Stefan. Sedan lurade han med Joy till Strandstuviken och jag påstår absolut inte att blev särskilt ledsen när vi fanns där :) :) Så vi satt i våran Mysan och käkade lite och pratade, mycket mysigt. Lördag jobbade både Joy och Stefan. Vi tog en tripp till Nävekvarn och Oxelösund, vädret var skapligt förutom hård blåst. Så hem, duschade och bytte om och for hem till Joy o Stefan. Vi hade aldrig varit i deras lägenhet och det blev inte lång stund nu heller för kl 1930 skulle vi stråla samman med Stefans föräldrar och lillasyster med pojkvän. Vilket vi också gjorde och så åt vi en god middag på Oliver Twist och avslutade kvällen med en jätteglass i hamnen. Väldigt trevligt alltihop och en jättefin sommarkväll.
Söndag tog vi det lugnt, packade, käre maken tömde alla lungor och kassetter på Mysan-checkade därefter ut och åkte till centrum för en liten affärsgång med Joysan. + en god macka på Caffe Latte. Hämtade supergod mat på en grekisk restaurang och åt tillsammans med Stefan innan vi vända kosan mot Töreboda igen. Väl hemma vid 21.00-tiden väntade ett kärt besök: familjen Söt - barnen dock ej med.
Nu kom ännu ett kärt besök; Roger med Joel och Rasmus<3 <3.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0