Ännu en positiv händelse

och den måste jag ju, för första gången på mycket länge, ge Aftonbladet en eloge för!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article14042401.ab
Journalisten Oisin Cantwell har vänt på rasisternas siffror och skrivit en mycket saklig och bra artikel.
Och alla ni som på Faacebook för vidare "att invandrare skall få 25 000 kr för att lära sig svenska" och svär och har er:
Ett gott råd: Ta reda på sanningen innan ni saluför lögnerna. Tro inte att en politik som går ut på att håna vissa grupper någonsin kan ha något gott med sig. Innan ni vet ordet av så "råkar" man tillhöra en viss grupp. Jag, som är infödd i systemet att alla har vi lika värde och vilken himla tur att vi är olika, jag vore ju den förste som skulle häktas om viss politik finge ett starkare fäste. Och det är faktiskt VAR och EN som för lögnerna vidare som också hjälper Breivik och hans gelikar, lika väl som att köpa stöldgods, att köpa varor som är miljöbovar, att baktala sina grannar, att att att! Det finns oerhört många sätt att ställa upp och göra sitt bästa, tyvärr krävs det någon annan form av aktivitet än att Gilla på FB.
En annan väldigt bra och saklig artikel står DN för och den ger oss ordentligt fakta runt Sveriges vapenaffärer med diktaturer runt om i världen :(
http://www.dn.se/ekonomi/agrell-tolgfors-ett-steg-fran-schack-matt
Jag hoppas att alla läser, begrundar och använder sitt sunda förnuft. Nu mer än någonsin förr behöver vi träna och använda vårt sunda förnuft. Det finns inte längre, på gott och ont, någon Storebror som ser dig, inte heller någon Storebror som hjälper dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0