Tandläkarfräsch!

Och inga fel fanns det någonstans :) Jätteskönt. Nu väntar frissan och den första toppningen sedan jag lät det vitgråa växa ut :) Nu är steget taget, nu är man verkligen pensionär med förhoppningsvis några friska månader framför sig. Jag säger som jag brukar så här i slutet av ett år: hoppas nästa år blir bättre. Men nu har vi faktiskt haft två riktigt tuffa år och borde väl ändå kunna få vila lite?
 
Det här gjorde jag och Lilian för precis ett års på dagen. Just det här kortet är det sämsta jag tog men om ni kikar in genom de gamla fönstren så¨ser ni en hel radda med blommande vackra engelska pelargoner. Det var då det. Sedan kom det en alldeles för nyfiken katt, som dessutom kan öppna dörrar, och klev in i växthuset, men glömde stänga. Den natten var det -19 gr, den kallaste på hela eftervintern. Och nu har fått tigga nya engelska pelargoner av min syster yster. Vi hade nämligen fått varsin av vår älskade pappa sista sommaren han levde så den betydde mer än en blomma för mig. Vet ni? Därefter var växthuset låst!
Och nu, lördag om en vecka, är det dags att klä bockarna igen! Jättekul och hjärtinnerligen välkomna kära vänner som vi har så mycket kul ihop med.
 

Kommentarer
Postat av: LILIAN


hej
tänk att det har gått ett år sen vi nästan skrattade ihjäl oss när vi åkte iväg med skelettet på kärran den var mycket tjusigare när vi åkte hem med den med ny härlig grön kostym jag ser fram mot en ny klädsel och samvaro med er din vän

2012-11-20 @ 18:42:19
Postat av: Anonym

Längtar efter er! Bockarna är så fina, jag kanske också skulle ge mig på att göra en? Hihi. Hörs imorgon! Ringde förut men jag tror att ni bastade. När ni ringde var jag på gymmet. Puss

2012-11-20 @ 23:39:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0