Uppdrag granskning:

Skönhetsoperationer, injektioner, fettsugning m m. Programmet ikväll visade ju på ett ebarmligt resultat för Sverige. Vi har inte ens regler för dessa metoder som är dokumenterat riskfyllda. Bara att kunna ansvara för en Botoxinjektion kräver läkarkompetens överallt, men inte här! Samma sak med energidrycker. RedBull energidryck har varit förbjuden i Frankrike, Danmark och Norge - kanske fler länder som jag inte vet om. De har klassat drycken som narkotika och som sagt förbjudit den. Största delen till förbudet beror på Taurin-ett kroppseget ämnen som våra kroppar fixar bra själva under en dag. Men vi tillför mer! Vad händer då? 
Ja, min tro är ju alla dessa hjärtstopp. Men istället för att ta bort en så fullständigt onödig och därtill farlig sak som RedBull, det gör man inte, man skaffar samhället en stor mängd hjärtstartare!!!!!!
Vi tror att vi är så himla bra och duktiga, men är vi då så mycket bättre än de länder som kräver läkarkompetens för alla slags skönhetsingrepp och de länder som förbjudit RedBull och liknande drycker. Är vi korkade eller är vi extremt penning-galna eller tror vi oss själva om alldeles för mycket?
 
Varför i hel....e lär vi inte våra barn att ni duger som ni är, ni orkar om ni gör ert bästa, men ni orkar liksom inte över er kropps förmåga! En rund kropp kan vara jättevacker, se Sarah Down Finer! Allt, precis allt har sin egen skönhet och sin egen personlighet. Skall vi operera in vackra saker i folk yttre så är väl steget när till att operera in åsikter också.
Ja, ursäkta tjatkärringen. Men vad är det för fel på skoluniform???????

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0