Utmattad söndagskväll :)

Efter en underbar helg blir man lite utpumpad, mest av känslor tror jag. Lördagsem och kväll tillbringade vi alltså med min kära lillasyster och hennes man. Vi hade hjärtinnerligen trevligt och tittade givetvis på mammas och pappas kort som käre bror har gjort en hel kulturgärning med att föra över till data. Min syster satte in ett usb-minne i datorn, gjorde några klick-klart! Nu har hon också alla mammas och pappas album i sin dator!
När de skulle åka hem mötte de Josefine, Robert och Linus i dörren. De kom precis hem från att ha firat sin pappas 50-årsdag. Vi satt och pratade ganska länge, det är ju himla kul att träffa dem, speciellt Linus som vi träffar mer sällan. Så blev det givetvis bamseLevsängfrukost i morse! Mysigaste som finns när man har älskade gäster :) Josse och jag hann med att pyssla lite också, skitkul helt enkelt. Käre sonen och sonsonen kom också hem en sväng och vi hann gorma lite som vanligt :) Och .............så blir det väldigt tomt plötsligt när alla åker :( Men idag tog vi bilen till Slätte och gick elljusspåret i hällregn. Faktiskt riktigt skönt trots att det var väldigt blött :) 
Nu har vi haft en nöjsam stund framför tv:n, Moraeus med flera och dessa flera var Malena Ernman (klar favorit sedan tidigare) Timbaktu (klar favorit efter Så mycket bättre) Ane Brun och Linnea Jönsson, som snabbt med klara favoriter. Vad musik är otroligt härligt!!!!!
Här vankas det grattisdrinkar och presenter. En lite blomma som härstammar från vårt barndomshem, Boängen, fanns också där.
 
Det hade ju varit bättre att ta kortet en liten stund senare för då tog hon på sig det pärlbroderade livet och jättesnygg i det. Kul! Sedan var det litet annat, kulgrejor till hennes fina vinkällare. Själv hade hon med god dryck som hon själv gjort på nektariner och hallon, samt inlagda gröna tomater, supergott båda och Egon fick dem i födelsedagspresent + hemmaodlade vindruvor, mynta och en fin fetblading. Otroligt roligt att få sådant.
 
Sedan slog glömskan till och det blev inga fler kort den kvällen.
 
Josse hade varit på Liljeholmen och storhandlat åt oss. Blev jättesnyggt till silver.
 
Det var jättemycket blåbär i skogen men de smakade bara vatten.
 
Ett av de finaste elljusspår jag gått och åkt i, underbart mjukt spår, härlig moskogsnatur med den doften. Kan rekommenderas skarpt.
Nu är vi trötta, godnatt och sov gott!

Kommentarer
Postat av: Syster med man

Tack såååå mycket för en jättefin kväll, jag blev verklingen förvååånad- så mycket presenter!!
Allt från kattmat-till elefant och därimellan elegant. Tusen, tusen tack för allt god mat, god dryck och generöst värdpar.
Vi kan hälsa tillbaka i från Örebro.
Kram och som sagt tusen och åter tusen tack.

Svar: Du skulle väl inte bli förvånad? Du måste väl ändå veta hur mycket du betyder för oss?
Siw Gustavsson

2012-09-23 @ 22:16:04
Postat av: LILIAN

grattis egon ! han blev ju firad han också i helgen det passade väl bra
ni verkade ha mysigt i helgen med kalas och motion härligt



















































hej
grattis egon på födelsedagen ! han blev väl firad han också i helgen
ni hade en rolig helg förstår jag med både fest ock motion i elljusspåret
ha en bra dag ! vännen lilian





2012-09-24 @ 08:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0