Söndagkväll.

Debut! Vi har tittat på Solsidan för första gången någonsin, ok! Bara för att testa alltså. Och testen gick inte jättebra. Men jag kan hålla med om att Mia Skäringer är bra.
För övrigt har vi haft en fin helg trots fysiska störningar. I går firade vi Rasmus, idag har bästa vännerna varit här och fikat och planerat + att Jenny och Jocke kom hem en stund och kramades <3. Skafferiet blir så himla fint, men det tar sin tid och kräver sin man. Huset är ju byggt 1882 och på den tiden hade man inga vattenpass, vilket märks väldigt väl :(
Vi har också en massa djur som kräver uppmärksamhet, förutom våra tre hustyranner. Nja, två egentligen, för Valborg är ju väldigt försynt och snäll, raka motsatsen till Mr Cat, biggest in the world, king of the world, most beatyful in the world - ja helt enkelt bäst!!! Tycker han själv i alla fall :) Resten av djurvärlden är en väldig mängd fåglar, sädesärla bl a :), en stor räv som promenerar omkring lite självsvåldigt tycker jag, + plus alla våra fina rådjur och så en och annan älg. Så finns en finurlig liten rackare som är sambo med en annan liten rackare :)
 
 
Kokosnöt är väldigt gott! Vana vid katthuliganerna är de här små också. Kilar kvickt upp i björken eller bäst är i sin alldeles egna ek, huliganerna har inte en chans!
I morgon blir det provtagning igen, proppstatus och njurstatus, Tur att man inte är ko, då hade det omgående blivit nödslakt :(

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack för igår det var roligt att träffa ungdomarna också !önskar bara att du skulle slippa allt elände du råkar ut för hoppas att du råkar ut för lika många brasaker som kompensation !!!

din vän

2013-04-22 @ 08:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0