Borta bra men hemma bäst :)

Eller?
 
här tänder han. Men den här bilden hamnade fel av någon under anledning, jag hade satt Robin och Signe först!!!!!
 
 
Här vore det nog bäst att få vara :) Och vi kommer dit också!
 
Vi har haft en härlig helg, sol, sol, sol! Trevliga grannar på en fullspikad campingplats (som vi varmt kan rekommendera!) Kronocampen i Lidköping.
Fredag hade vi fullt upp med att fixa den f.....e säkringen på bilen för femtioelfte gången den här sommaren. Packa och åka. Slå upp förtält, slå upp förtält, slå upp förtält och därefter slå upp förtält. Alltså det det jättelätta förtältet som käre maken satte upp alldeles själv förra sommaren till festivalgäster?
Hur som, när alla fyra slagit sina kloka huvuden ihop så blev det ju bra. Och vi stack iväg till favoritrestaurangen i Lidköping och åt en sagolik middag :)
 
 
 
 
 
vi har väl fina gardiner? Och snygg gäst? Och snygg gästhund?
Första natten frös Kjell lite, andra natten var perfekt i förtältet och förvarmt i husvagnen :)
Lördag var vi ute och härjade på stan, hann med både lite klädrea, torget och loppis. Dessutom fick på Rådhuscafét ett besök så klart och sedan: grillad fläskytterfile, grönsallad och potatissallad.
Vi hade lidit svårt av lukten av tändvätska kvällen före så nu gav vi igen lite. Kjell grillade rökt fläsk :)
 
 
Mys på rökig nivå!
 
 
Och Minna träffade en fin kompis, men tyvärr: Minna ville inte ha valpar igen :)
Kära vänner! Tack för en otroligt roligt och mysig helg. Vi märkte upp förtältet och packade ned det på givna platser, allt gick jättebra och nästa gång kommer det att ta någon minut att sätta upp det :)
God natt, sov gott!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej !
tusen tack till er för att vi fick följa med till denna fina camping och ha trevligt och att sova på er underbara madrass skitskönt
kalaset gick bra neo blev jätteglad för alla paket och en fin tårta som Jennie beställt på bageriet med bilar på kramar era vänner

2013-07-15 @ 08:26:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0