Bilder!

Nu är kameran tömd och jag är också tömd efter en mycket, mycket jobbig dag. Tack och lov för att vi var med på Rasmus avslutning i 4:an ikväll i Töreboda kyrka, annars hade jag bara somnat framför tv:n. Roger har städat vår bil, han ska låna den i morgon för studentfirande i Götene! Stort grattis Emma Ekberg, önskar dig all lycka!
 
De här gubbarna har vi sett förut, bl a i Falun :) Samma gubbar, samma magar, samma minspel :) Till saken hör: den ene gubben fyllde 65 år i onsdags, den andre fyller 60 år i september. Ska vi ordna gissningstävling? Jag vill också påpeka att ölen var 2,8 % alkohol - så att inga missförstånd uppstår :)
 
Den här underbara hängstolen fick Kjell i present av sin familj  ------- och det här :(
 
 
var vår budgetgåva. En traskrona, en kabeltrumma och en hemgjord blomgrupp, inte mycket att hurra för men desto mer välment :)
Skråar har tur! Den här skråen har både fått ett nytt hem, ett nytt underbart liv, en storstor kärleksfull familj med vänner som älskar skråar och därtill: får ligga vaggad i husses nya hängfåtölj! Grattis Minna, söt och älskad!
 
 
Dessutom var jag tvungen; absolut tvungen att fota Lilians vackra vackra krona! Ullen kommer från Kronkärr där vi hade ett underbart dygn förra sommaren. Stort tack kära vänner för att ni finns!
 
ikväll såg det ut så här:
 
 
The winner takes its all! 
Björkängskolans lärare sjöng helt underbart för sin avgående 5:or och återkommande 5:or! Barnen klappade takt och fötter, det var känslor, det var jättefint och äkta. Medaljutdelning under tonerna av samma melodi och så cresendo och handklappningar av The winner takes its all! Mycket bra och känslofyllt  med glädje.
 
Här kommer en suddig, lite nervig och blyg fyra! Våran Rasmus <3
 
 
Ett så otroligt bra kort på far och son <<<<<3 Mor- och farmorstolhet i massor <<<<<<<<<<<<<<333333333
 
 
och ett lika fint på mor och son! Tack snälla Therese och David och givetvis  tack våran älskade son och sonson. Det blev en fin dag <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mirijam

Men wow!, vilket bra kort på Roger och Rasmus!

2013-06-15 @ 07:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0