Underbara, underbara juni :)

 Det är så otroligt skönt med det här vackra vädret, enda nackdelen är att jag blivit aningen vidbränd-trots solskydd! Men det är ju inte konstigt, en svensk hy som varit utan sol i två år (även frisk luft och rörelse) och nu är ute hela dagar, endera krypande i land och/eller kruka, eller hänga tvätt eller springa med Lillen (gräsklippare) eller sitta på Storan (gräsklippare). Ingen av dom har ju fått några namn, Joy bor ju inte hemma längre :)
Så har våran goa-goa Jocke varit här och fikat, givetvis diskussion också om viltvård, invandring, fiske, hus m m. För oss är det ju en klar fem-etta att Jocke och Jenny bor här i Töreboda. Även om vi inte ser dom så ofta så händer det ju iallafall 10 ggr mer än förut, vilket vi är jätteglada för. Och i morgon kommer min Josse och goa-goa Robert hem. Åh vad det ska bli härligt att träffa dem igen, tycker att det är väldigt länge sedan. 
Avundsjuk är jag allt lite på Roger och Henrietta som fått lyssna på Stefan Lövén idag, de har det säkert underbart på Livs kongress. Blir ordentligt inspirerade av gediget politiskt arbete förhoppningsvis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0