1 mars 2013.

4+ och solsken. Det känns ganska skönt, vintern är oåterkalleligen över även om det blir både snö och kyla någon dag framöver.
Vid den här tiden för 6 år sedan hade min pappa varit död 10 timmar. Trötta och ledsna var vi, det hade ju varit några vakna dygn före och nu kändes det  tomt och livet var helt plötsligt väldigt annorlunda - som om det hade stannat upp lite. När man tittade ut och såg att folk betedde sig precis som vanligt så kändes det också konstigt. Att vi sex veckor senare skulle gå igenom en nästan identisk vecka när vi vakade över mamma och när hon dog, det visste vi inte den 1 mars som tur var. Det hade varit svårt att orka med allt samtidigt, det blev tätt och svårt ändå.
 
 
Som vanligt så är ju mina bilder dimmiga, men där det är två namntavlor där finns mamma o pappa <3
Tänker på dem gör man ju varje dag och minns mycket roligt och mycken glädje. Självklart fanns det också andra dagar, men jag föredrar att minnas det fina.
Nu skall vi strax köra Roger till Götene och till fina Henrietta. Dessutom har Annelie o Micke kommit hem från Dubai i dag och vi får träffa dem redan i morgon. När Jenny och Zita flyttar till Töreboda :))))
Ha en fin fredag alla, både nära, kära och andra.
 
Påtänkt senare och till Robin och Hanna. Är inte Marit ett fint flicknamn?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0