Yngsta dottern i backarna!

 
En helt annan Joy här än i går kväll :) 
Jag hann inte skriva mer för Adolf Hitler väntade :(( Alltså dokumentärserie/drama om en av historiens allra värste.
Och när vi ändå är inne på det så vill jag säga att Nationalsocialism är en fruktansvärd, mångdhövdad hydra - som jag hatar och inte riktigt klarar av. Det har med personliga händelser att göra, så glömmer jag heller inte att jag är vallon - en av de som Hitler ansåg som mindre värda. Att jag dessutom är socialist-dock inte kommunist- skulle ju heller inte hr Hitler ansett som annat än skräpvärde-ej levnadsduglig. Att därefter strida för de svaga, de utlämnade och de som inte ens har förmågan att klara sig helt själva- det vore en direkt koppling/forsling till arbetsläger om det hade varit 40 år tidigare. Men jag klarade mig av naturliga skäl. Jag är född 8 mån efter fredslutet och har fått mycket i ryggsäcken, både gott och ont, mest gott, solidariet, jämlighet och broderskap  finns i min ryggmärg och jag är odelat lycklig över min familj, deras ideologi, deras solidariet (lite uppblandat) och jag är stolt över min egen gamla, gamla övertygelse om att franska revolutionen fortsätter egentligen att gälla: solidaritet, broderskap och jämlikhet. Var befinner sig motståndarna, vilket synonymt ord överskuggar solidaritet, villet ord överskuggar broderskap och sist men störst; Vad överskuggar jämlikhet?
Jag är verkligen stolt, mycket stolt över hela min härliga stora familj och jag tror och hoppas att den franska revolutionen har smittat av sig på er alla, fast med 2013-integration :)
 Ursäkta Joy-käresta! Det har ju gått mycket bättre än du trodde, min älskade lilla pig-pig-let. Skicka hem henne i morgon, jag betalar :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nejje! Inte skicka hem mig när jag ska lära mig åka, haha! Jag lovar att inte utmana fröken Persson :). Och på tal om resten av texten så vill jag bara säga tack för alla sunda värderingar ni gett nig 😊. Puss

2013-03-12 @ 23:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0