Hej igen!

Onsdag hela dagen och vi försöker få till lite julmiddag :) Kanske lite adventsmys också. Men det är lite problem med julstämningen när det är +10 ute och full sol. Jag har sett något jag aldrig sett förut, solnedgång på källarväggen! Tydligen blir man aldrig fulllärd :) 
Igår var käre maken inne på magnetkameraröntgen men svaret lär väl dröja till efter jul. Själv gjorde jag klart för pådragning av nya damastplädar, kul att vara igång igen.
I går kväll hade jag lite problem med att somna, var uppe i varv efter att ha sett matchen mellan Leif GW och Högsta domstolens justitieråd, Göran Lambertz. Det var ett skrämmande program och det var en ännu mer skrämmande verklighet. Får man som justitieråd ta så lätt på fakta? I så fall förstår jag varför det blir så konstiga sänkningar av straffen efter överklagan till högsta domstolen. Men för mig blir det en tydlig bild av hur maktkoncentration göder sig själv och sina egna. Jag har alltid haft mycket hög tilltro till rättsväsende. Det blev dock naggat i kanterna för några år sedan när vi själva såg hur vissa socialtjänstemän och även nämdemän kan ta beslut på rena lögner-utan att överhuvudtaget reagera, källkritik ska vi inte tala om :( Men nu är förtroendet för vår rättssäkerhet kört totalt i sank. Det var faktiskt ingen vidare julklapp. Ha det bra! 
Påtänkt senare: Tack Mimmi för hälsningen.

Kommentarer
Postat av: Syster

Visst är det en otrolig ovanlig och vacker november!
Vet du ? Jag har mina olivträd står ute på verandan än! Det har jag aldrig haft tidigare. De stortrivs och klarar några minusgrader. Visst är det svårt att få julstämning fast för mig får den milda vinter gärna fortsätta.
Kram.

Svar: Jo men visst! Helt otroligt vackert och jag kan absolut säga att jag aldrig varit med om en liknande november :) Det känns nästan som om sommaren inte vill ta slut :). Jag tog tyvärr in mina olivträd enligt almanackan feg som man är :)
Siw Gustavsson

2013-11-28 @ 15:07:33
Postat av: Jenna

Hoppas ni får en trevlig adventsmiddag även fast vintern inte kommit:) Får ni tid så har vi Julmarknad på jobbet på söndag Kl 10-15..kram jenna

Svar: Hej lillgumman! Vi hade tänkt åka till Otterbäcken under förutsättning att våra gäster från Hälsingland har åkt hem :) Jag hälsar till dem alla! Kram från Mamma
Siw Gustavsson

2013-11-28 @ 18:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0