Det här är en speciell dag :)

för 35 år i dag så hade käre maken väldig tandvärk och syster yster väldig magvärk! Käre maken fick pencillin och syster yster fick en väldans vacker och intelligent liten dotter! Snacka om livets skillnader :) Alltså, vi är ju också väldigt nöjda med våran fina-fina Carolina systerdotter! Hipp, hipp, hipp Hurra! Ha det bra Carro på din födelseda´!
 
Det gick 10 år efter Carros födelse så kom nästa vilde med dunder och brak, ja, ja-åtminstone med fötterna först. Mirijam! Älskade knasiga unge, det finns ingen i världen som är som du :) Och var i jösse namn kommer du att hamna? Kramis från de gamla gamlingarna!
 
För övrigt så har den här dagen varit en väldigt normal oktobermåndag, kylig, våt och disig. När Carro föddes var det lördag och faktiskt lite sol, när Mimmi föddes var det fredag kväll och jag minns faktiskt inte hur dagens väder varit. Men som sagt idag har det varit en normal höstdag. Det kryper lite i skinnet på mig, trivs inte riktigt med livet just nu men det går kanske över? Ikväll börjar i alla fall nästa norska serie, hoppas den blir lika bra som den förre; Halvbrorern.
 
 
Carolina, några år efter 1978
 
 
Nu förstår nog ni alla varför vi undrar var hon, den vilda, ska hamna? Men det är nog lugnt. Förutom att hon stundtals är vild så är hon familjens absoluta polis till vardags. :)
 

Kommentarer
Postat av: Mirijam

Det va en bra beskrivelse mormor :) Stundtals vild men till vardags familjens polis, tack och bock! :*

2013-10-23 @ 07:18:15
Postat av: joysan

Saknar dina inlägg <3

Svar: Tack! Love you!
Siw Gustavsson

2013-10-31 @ 00:00:41
URL: http://lovelidays.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0