Det haver också hänt annat ......

Vi åkte till huset i Haga och tittade. Mysigt, med stor potensial! Jag tror verkligen Jenny och Jocke kommer att sätta sin prägel rejält på det lilla tillbyggda torpet :) Det passar dom verkligen :) + att dom två är troligen de första i Sverige som har bott i TVÅ  vinnande Körslagskommuner!!!!!  Lycka till, riktigt lycka till. Ni passar så himla bra ihop och vi godkänner inte längre några skilsmässor eller frånflyttningar i familjen :((((((((( Vi har varit väldigt toleranta tidigare mot nästan vad som helst, ett ex är Ultima Thule! Som jag hatade men ändå inte sa så mycket om ???
Alltså min åsikt var ju helt klar men! Ville inte såra någon i familjen, Nu är det stopp och belägg: Vi är verkligen emot nazismen, vi är emot allt som riktar sig mot enskilda, allt som inte tolererar hudfärg av alla slag, religion av alla slag (så länge den inte skadar någon) allt som riktar sig mot att sexuell annorlundahet------- så länge den absolut inte skadar någon. Lyssna och lär, titta och se, läs och förstå! Det mesta kan hända i vår oerhört stora familj. Vi försöker hjälpa istället för att stjälpa, vi försöker skratta istället för att döma, vi försöker leka där lek behövs, prata där språk behövs.........
Och vi hjälper gärna till, väldigt gärna :)
 
Ps! Vi dömer bara de som dömer ut andra. Men vi kastar inte ut någon, vi pratar gärna och och försöker övertyga om den naturliga vägen att gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0