Det kom mera!!!!

För alla barn:
http://blog.unicef.se/2013/09/05/4-miljoner-kronor-till-rent-vatten-for-barnen-pa-afrikas-horn/
 
Jag har tittat på tv 2 ikväll angående  miljögifter och den lilla pojken som har en hel arsenal i kroppen av farliga kemikalier. Dessutom läser jag boken om Madeleine. Den lilla brittiska flickan som blev kidnappad i Portugal under en familjesemester och nu känner jag mig så otroligt nere, djupt djupt sjukt nere. Vad ska man göra? Hur ska man agera? Hur mycket ska man kunna? Hur mycket ska man klara? Varför i helvete ger sig vuxna män----iskor på barn? Jag kan inte fatta! Jag kan inte förlåta! Den lede fi intar mig och jag önskar dessa män---iskor det värsta helvete på jorden!!! Detta trots att jag absolut inte är någon elak människa, inte har onormala fördomar (jag försöker bemästra dem jag har) tror på godhet, kärlek och olikhet?
Jag är ingen övermänniska, tvärtom har begått mycket dumheter, har liten förståelse från mig själv och många av de mina: MEN! Jag skulle aldrig i hela helvete begå våldsbrott eller brott över huvudtaget och har väldigt lite förståelse för våld.
Robin!
Det var inte party, party. Någon grogg, därefter sovdags. Tyvärr var det ju värre med cigaretterna :((( Jag hoppas att du och Hanna tittade på tv2 ikväll angående miljögifterna. Var observanta, ge inte vårat underverk  miljögifter!!! Läs noga alla varudeklarationer-tänk på tyger och annat. Visst är jag en dum Gamla, men trots allt med erfarenhet från otäckt mycket som jag vill bespara Signe, den älskade och välsignade <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0