Ni måste inte tro mig, men det ÄR sant!!!

Jag skrev ju redan igår att det blev en sådan överraskning att två, kanske fyra väntade besök blev nio älskade! Men det kommer mera: Idag efter en stor härlig gemensam frukost så åkte Annelie o Micke till Skövde tillsammans med Mimmi för att hälsa på Olivia och Per. Kennet sa att han aldrig sett Sjötorp och eftersom det var kanonfint väder så bestämde vi att vi åker dit via Fredsbergs kyrka-för jag ville gärna se Sonjas blommor efter begravningen. Väl där så stötte vi ihop med Karolina och Villemo-vilket i och för sig inte var särskilt konstigt egentligen, dagen efter Sonjas begravning. Karro sa att hon ville visa Villemo farmors blommor, vilket ju inte alls var något konstigt. Jag tyckte nog att Karolina såg lite avvaktande eller lite försiktig ut, men det skyllde jag ju också på sorg och saknad. Vi for i alla fall vidare och flanerade i Sjötorp ett bra tag, åkte runt och flanerade med bil ett bra tag. Nej, sa Suz, nu åker vi och äter. Men jag är tvungen och hem först, hon skulle hämta något och jag tyckte det var helt ok, jag behövde gå på toa.
Vi kör in på vår gård och där väntade den absolut största överraskning jag någonsin varit med om. Där stod hela stora familjen och sjöng för Egon!!!! ALLA, i alla fall nästan alla var där. Annelie, Micke, Mimmi, Fredrik, Linda, Nellie, Jenny, Jocke, Roger, Henrietta, Rasmus, Josefine, Robert, Jenna, Dinge, Mikaela, Enyo, Ewa, Kent, Karolina, Kristoffer och Villemo :)) Helt sanslöst underbart! Välkomstmingel på gräsmattan i den vackra septembersolen, dukade långbord på altanen och vi fick plats allihop!!! Det känns verkligen sanslöst! Och jättegod mat-exotisk planka med mycket god potatissallad --- alltså jag tror knappt på det själv! Linda spelade dragspel för morfar, Nellie spelade tvärflöjt -  jag blir tårögd när jag skriver om det. Fredrik skippade sitt konfirmandläger-han ville hellre åka till mormor och morfar. Och Mimmi och Jenny! Överlägsna lekledare, jag har skrattat så mycket så jag har ont i mungiporna :)
Nu har alla gått och lagt sig och jag måste också göra det, men jag känner mig så otroligt glad, ödmjuk och full med kärlek till min underbara familj!
 
 
 
 
 
Vi tar mer bilder i morgon, de här har jag bara snott från Facebook, jag har inte laddat ur min kamera än :)
God natt, sov gott!
 

Kommentarer
Postat av: Robin

men vad roligt ni verkar ha haft:)

Svar: Vi hade så jätte-jätteroligt så det sved i mina mungipor av så mycket skratt :) Men vi saknade er!
Siw Gustavsson

2013-09-22 @ 11:40:40
Postat av: Joysan

Så fina bilder och så härligt roligt ni ser ut att ha det! Vilket jag ju vet att ni hade också 😊. Önskar så att jag också hade kunnat vara hemma-hemma <3. Men inte ska du vara ledsen för att jag lägger ner bloggen, jag kommer ju tillbaka men behöver internetvila lite 😉. Puss

Svar: Längtar redan! Puss!
Siw Gustavsson

2013-09-23 @ 14:44:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0