Krönikekväll!

Träff med redaktionskommittén :)
Som alltid jätteroligt. Och oerhört berikande och oerhört krävande (alltså för mig som är kravfull - ego)
Tycker att det är väldigt ensamt här ute i cyberrymden - undrar om det bara är jag som trott att jag har en stor familj? Nej, Jocke tror ju det också? Men så klart, jag vill inte alls klaga-jag fick mig en rejäl avhyvling av Mimmi, förra gången jag klagade? Och det vill jag inte ha igen. Behövs absolut inga kommentarer, speciellt inte av den typen Mimmi hade ikväll på Facebook: Hahaha, asroligt: att kalla någon för skitful!
Jag blir ledsen, är sådant här nödvändigt? Att göra någon så himla ledsen? Är man inte vuxen när man är 25 blir man kanske aldrig vuxen? Besviken. Illa berörd. Skrämd inför framtiden. Men jag kanske inte behöver höra så mycket mer?

Kommentarer
Postat av: Mirijam

Sist jag gav dig en "avhyvling" så förklarade jag bara vad en blogg var och att du skriver den lika frivilligt som de som läser den läser den frivilligt och kommenterar den frivilligt.
Mitt inlägg på Facebook igår var ett skämt, och anledning till att jag tycker det ÄR roligt är att det är så absurt. Om en sådan sak skulle hända i verkligheten skulle jag vara den första att säga ifrån till kassörskan.
Om du inte tycker att jag är vuxen/beter mig som en vuxen så får du väl se mig som det barnbarn jag är fastän att jag fyllt hela 25 år.

Svar: Ja----jag tar det. Gör du?
Siw Gustavsson

2014-02-19 @ 15:40:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0