Tisdag kväll den 11 februari 2014

och givetvis är jag upprörd över En resa för livet!!!! Jag KAN bara inte fatta hur en del människor, framförallt barn, måste leva? när det egentligen finns så ini i h........e mycket pengar? Jag kan inte förstå hur man kan sova på nätterna när man har mer pengar än man någonsin kommer att behöva och samtidigt vet om hur barn i världen har det?
Hur som, hur mycket vi än redan försöker ge och hur dåligt vi än har det, så måste vi bara bli SOS-föräldrar också. Det går inte att komma undan och jag skulle  göra mer om jag kunde........
Och då talar vi osökt om pengar. Idag har vi fått veta att totalt har vi en trasig bil och en trasig kakelugn som kommer att kosta 31 800 kr + 45 000 i reparation och återuppbyggnad? Jag kan inte ens ta till mig det, orkar liksom inte.
Så har jag varit på årskontroll på Infektionskliniken idag, allt är bra, men jag måste ta ännu en spruta mot pneumekocker. 
Jag har också skickat in mitt eget sista material till Krönikan, det känns skönt även om käre maken har två artikeluppföljningar som jag kommer att hjälpa honom med, så blir allt klart denna veckan :)
 
Helgen var ju helt underbar! Så roligt, så fint, så kul! Ett stort tack till er allihop, att vi har en härlig familj visste jag ju men att också Jocke har en lika stor och härlig familj det tar vi som en gåva :)
Jag önskar er så mycket lycka och gemenskap, Jocke och Jenny, så det kan ni inte ana :)
Foto: Överraskningsförlovningsfest! 󾰀 Hon sa JA 󾬑󾠥
 
 
Foto: Idag har vi fått plats med 36 pers kring borden och firat Jenny Gustavsson o Joakim Österman s förlovning.
 
En helhelg-precis så fin så man bara har glädje av minnet :)
 
Vi kom tillbaka hem i söndags, lagom för att missa våran älskade Mikaelas stora dag. 
Hon fyllde skola! Hon fyllde 6 år! Våran lilla prinsessa!
Stort Grattisskrik från Mormor och Morfar, vi kommer så snart vi kan!!!!!
 
 
Hon har fått så mycket presenter och är överlycklig, men råkade fastna med blicken i tv-rutan just nu :)
 
Nu är jag rejält trött och tänker sova i min egen säng inatt för första gången på 10 nätter. Jag har legat i vilfåtöljen åtta av de här nätterna för att inte få lunginflammation. Resterande två sov jag i Annelie och Mickes säng . Men nu vågar jag nog lägga mig i min egen :) God natt alla mina nära och kära och alla andra fina människor!
Ps! Ett stort tack till vännerna Kjell o Lilian som glädjer oss jämt. Bildbevis kommer i morgon!
Att det också fötts en liten Jayson måste jag också få berätta. Och önska mamma Susanna och pappa Magnus all lycka med sin nya fina lilla kille <3 Bildbevis kommer så snart jag fått det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0