Idag är det en dag att minnas.

Dels har det varit en vacker och varm sommardag, dels har sonen varit hemma, dels har käre maken städat carporten och jag har klippt gräs (och fått motorstopp på gräsklipparen) dels har jag sytt färdigt på något fint och dels har vår folkpartistiska demokratiminister utnämnt Mona Sahlin som regeringens samordnare mot nazismen och politiskt våld! Så glad jag blir över att man äntligen sätter värde på den kompetens Mona Sahlin har trots all hetsjakt mot henne som nu pågått i över 25 - fatta - tjugofem år!!!! Därför att hon betalade några ynka små privatvaror med sitt regeringskort, därför att hon jobbade så himla mycket och hårt att hon fick problem med sitt privatliv, därför att hon var så S-märkt att hon inte kunde med att ha hemhjälp (den diskussionen skall vi ha sedan) därför att hon är kvinna, därför att hon ser bra ut, därför, därför, därför.........
Alltså idag, 25 år senare, har man mage att hatfullt anklaga henne för den s k tobleroneaffären? Hur sjukt får ett samhälle bli? Hon har gjort så mycket bra, hon har verkligen stått för sina och S:s värderingar, hon har blivit hotad och trakasserad... ändå vågar hon ta på sig ansvar för att kriga mot nazisterna! Hon är verkligen värd sin vikt i guld!
Från det ena till det andra:
 
 
Det här sydde kära vännen Lilian i söndags till sitt lilla barnbarn som kanske redan kommit nu i veckan?
Kul hade vi och bra blev det. Ett stort tack för goda vänner, det är verkligen hårdvaluta :)
 
 
Här är dom! Med två av gullungarna :) Och den tredje fotar förmodligen. Resten är utspridda, en del har inte kommit till världen ännu :) Jag måste få kommentera ditt foto, Jenny! En jättebra bild på vår käre Kjell! Han är glädjen personifierad här :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0