Första dagen på sommartiden 2014.

Ännu en helt underbar vårdag med strålande sol och ljumma vindar. Dessutom har jag fått tillbringa dagen i växthuset med bästa sällskapet, kära vännen Lilian + en massa pysselsaker och ideér! Härligt!
Vi har tillverkat en massa trevligheter och fikat i solen! Käre maken har pysslat lite med husvagnen i den mån han orkat.
Förut i kväll var vi ned och handlade kaffe, samt fikade på makarna Loodhs fina altan. När vi kom hem stod ett kärt sällskap på gården och det blev ny fika med livlig och rolig debatt: Roger med sin fina-fina flickvän Henrietta var här, så den här helgen är vi rasande glada över-massor med härlig besök, stor fin sol och mycket har blivit gjort.
 
     
Lilians krans, bäst i dag.  Övriga fina!             Två ägg Siw + två ägg sig               blomsterpinnar-Lilian
 
 
 
Pappas fina engelska pelargon som jag och kära syster yster fick av honom sista sommaren han levde. Vi lyckades inte helt hålla liv i stamplantan men vi har klarat sticklingar från stamplantan och i år är den så fin, redan idag 30 mars!
 
 
Här är lite före- bilder (efterbilder kommer i juli) Överst är de nedklippta margueriterna och underst är den inklippta fuchian.  Lite visset omkring, det är sticklingar som ännu ej tagit sig :)
 
 
 
Till slut några glömda men inte särskilt fula kransar och ägg :)
God natt, sov gott!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0